Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
trees-for-all-brand-video-mobiel

Samen voor een bosrijke wereld

Wil jij een concreet steentje bijdragen aan een beter klimaat? Maar ook aan meer leefgebied voor planten en dieren én een gezonde leefomgeving voor ons allemaal? Plant dan mee met Trees for All.

Kom in actie voor een groene aarde: plant een boom

Zonder bomen is er geen leven. Daarom zet Trees for All zich in voor een bosrijke wereld. We planten bomen in Nederland en in het buitenland via duurzame bosprojecten. Ook maken we mensen bewust van het belang van bomen. Zo werken we aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en een gezonde leefomgeving voor ons allemaal.

Help jij ons mee onze missie waar te maken? Plant dan met ons mee!

CBF-logo
ANBI-logo

Plant mee in onze bosprojecten

Plant mee in onze bosprojecten

Wil je als bedrijf bomen planten? Ga dan naar onze pagina voor bedrijven.

  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Je wordt op de hoogte gehouden van jouw bomen met Track & Trees.
  • Je ontvangt een uitnodiging om je eigen bomen in de grond te zetten tijdens de boomplantdag. Hoeft niet, mag wel!
  • Je krijgt (optioneel) een brievenbusboompje thuisgestuurd. Wij krijgen bomen van jou, jij krijgt een boom van ons!

De impact van bomen

Bomen zijn een cruciaal middel in de strijd tegen klimaatverandering. Ze nemen CO2 op en gaan daarmee de verdere opwarming van de aarde tegen. Maar ze doen méér dan dat. Bossen zijn het leefgebied van talloze planten en dieren en daarmee een belangrijke bron van biodiversiteit. Bovendien zorgen ze voor een gezonde leefomgeving met zuurstof, schone lucht, voedsel en water.

Tegelijkertijd moeten we meer doen dan het planten van bomen alleen als we de strijd tegen klimaatverandering willen winnen. Daar zijn we ons maar al te goed van bewust. Zo is het essentieel dat we onze CO2-uitstoot verlagen en bewuste(re) keuzes maken. Bijvoorbeeld als het gaat om voeding, energie, wonen, vervoer of reizen. En minstens zo belangrijk is dat iederéén een steentje bijdraagt. Van bedrijf tot individu.

Terwijl we die negatieve impact verkleinen, kunnen we onze positieve impact vergroten. Bomen planten is daarvoor een heel concreet en tastbaar middel. Dus doe je mee?

Wij zorgen ervoor dat we de juiste boom op de juiste plek planten. Zo hebben ze maximale impact op ons klimaat, de biodiversiteit en onze leefomgeving. Samen maken we het verschil voor een leefbare planeet!

Lees meer over onze werkwijze
Impact_Boom_Mob
opmeer-ghana-bomen-planten

Over Trees for All

Trees for All zet zich sinds 1999 in voor een bosrijke wereld. We planten bomen in Nederland en in het buitenland én maken mensen bewust van het belang van bomen. We zijn een erkende stichting met een CBF-erkenning en een ANBI-status. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw donatie bijdraagt aan een betere wereld.

Dit hebben we al bereikt

icon-moederboom

0 miljoen

bomen en struiken geplant in Nederland en het buitenland

icon-bos-2

0

duurzame bosprojecten gerealiseerd

icon-partners

0

bedrijven waar we mee samenwerken

icon-tfa-sinds-1999

0 jaar

ervaring met bosaanplant en -herstel

Wat gebeurt er met jouw donatie?

Dankzij jouw donatie kunnen wij wereldwijd bomen planten via onze duurzame bosprojecten. De helft van jouw bomen planten we in Nederland en de andere helft in het buitenland.

Dat is een bewuste keuze. Klimaatverandering is een wereldwijd probleem en de gevolgen ervan zijn overal voelbaar. Daarom willen we wereldwijd impact maken. Met jouw donatie maak je dus dichtbij huis én verder weg een verschil.

Via onze Track & Trees e-mails houden we je op de hoogte van wat er met jouw donatie gebeurt. Daarnaast delen we regelmatig projectupdates via de nieuwsberichten op onze website.

plant_een_boom

Trees for All, samen voor een bosrijke wereld.