Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
Limburg

Fotoproject Zwart Water

Bedankt voor het insturen van je foto! Dankzij jouw foto kunnen we de groei van dit bos nog beter monitoren. Op de tijdlijn hieronder zie je welke foto’s al eerder zijn gemaakt en hoe het bos zich ontwikkelt. Zie je jouw foto nog niet? Soms duurt het even. Het kan dan helpen je pagina te vernieuwen.

Wat doet Trees for All in Limburg?

Sinds 2020 planten we samen met Stichting Het Limburgs Landschap nieuw bos in de provincie Limburg. Dit doen we om bestaande natuur in de provincie uit te breiden en te versterken. De bossen dragen bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en een groene leefomgeving.

De komende jaren zullen de jonge bomen zich verder ontwikkelen tot een volwassen bos. Hoe dat proces op hoofdlijnen verloopt, lees je in ons artikel Hoe groeit een bos.

Draag bij aan een bosrijke wereld

Wil je dat Trees for All in de toekomst nog veel meer van dit soort projecten mogelijk kan maken? Plant dan met ons mee. Wij gebruiken jouw donatie om bomen te planten in onze bosprojecten wereldwijd. Voor elke boom in Nederland planten we er ook één in het buitenland.

Plant een boom