Kleding met een verhaal | Ohdeer

Stoere, duurzame kleding die bijdraagt aan het behoud van de natuur. Dat is van belang voor Arnout Vrieling en Paul van Renselaar, oprichters van Ohdeer Clothing. Ze verkopen sweaters en T-shirts voor jong en oud en planten voor ieder verkocht item een boom.

Win-win

“Duurzaamheid is de essentie van Ohdeer. Naast toffe kleding waar je blij van wordt, proberen we de gehele productieketen zo duurzaam mogelijk te maken,” vertelt Vrieling. Zo zijn de producten gemaakt van organische en duurzame materialen, zijn verpakkingen van gerecycled karton en wordt de CO2-uitstoot van de verzending gecompenseerd.

Zichtbaar en tastbaar

Ohdeer wil hun missie zo tastbaar mogelijk maken. En wat is er nou tastbaarder dan een boom? Daarom ging Ohdeer de samenwerking met Trees for All aan. Voor elk verkocht Ohdeer-item planten wij een boom. En dat gaat heel eenvoudig. Bij het online winkelen wordt de boom automatisch toegevoegd aan je winkelmandje en na aankoop krijg je een Trees for All-certificaat in je mailbox. Hierop lees je onder andere hoeveel bomen er dankzij jouw aankoop zijn geplant én waar ze staan.

Ohdeer

Bomen voor nu en de toekomst

Ohdeer wil een duurzaam merk neerzetten dat mensen aanspreekt qua producten en designs en tegelijkertijd een bijdrage levert aan een beter klimaat en meer natuur. Zo merkt Vrieling op: “Alleen kunnen wij de wereld niet veranderen. Maar alle beetjes helpen. Iedereen kan helpen.” Zijn droom: dat volgende generaties net zo van de natuur kunnen genieten als wij nu.” Daar helpen wij van Trees for All natuurlijk met alle liefde aan mee.