Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
Trees-for-All

Kleding met een verhaal | Ohdeer

Stoere, duurzame kleding die bijdraagt aan het behoud van de natuur. Dat is van belang voor Arnout Vrieling en Paul van Renselaar, oprichters van Ohdeer Clothing. Ze verkopen sweaters en T-shirts voor jong en oud en planten voor ieder verkocht item een boom.

Win-win

“Duurzaamheid is de essentie van Ohdeer“, vertelt Arnout. “Naast toffe kleding waar je blij van wordt, proberen we de gehele productieketen zo duurzaam mogelijk te maken. Win-win, dus.”

De sweaters en t-shirts van Ohdeer zijn bijvoorbeeld gemaakt van organische en duurzame materialen. De verpakkingen zijn van gerecycled karton en de CO2-uitstoot van de verzending wordt gecompenseerd.

Zichtbaar en tastbaar

Ohdeer wil haar missie zo tastbaar mogelijk maken. En wat is er nou tastbaarder dan een boom planten? Daarom ging Ohdeer de samenwerking met Trees for All aan.

Voor elk verkocht Ohdeer-item planten wij een boom. Dat werkt heel eenvoudig. Tijdens het online winkelen wordt de boom automatisch toegevoegd aan je winkelmandje. Na aankoop krijg je een Trees for All-certificaat in je mailbox. Hierop staat hoeveel bomen er dankzij jouw aankoop zijn geplant én waar ze staan.

Ohdeer

Bomen voor nu en de toekomst

Ohdeer wil een duurzaam merk neerzetten met producten en designs die mensen aanspreken. Tegelijkertijd wil Ohdeer een bijdrage levert aan een beter klimaat en meer natuur. Arnout: “Wij kunnen de wereld niet in ons eentje veranderen. Maar alle beetjes helpen. Iedereen kan helpen.”

Zijn droom? “Dat volgende generaties net zo van de natuur kunnen genieten als wij nu.” Daar helpen wij vanuit Trees for All natuurlijk met alle liefde aan mee.