Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
bomen

Met pensioen? Geef een boom cadeau

Zoek je een origineel cadeau voor iemand die met pensioen gaat? Geef de gepensioneerde in spé dan het allergroenste cadeau op aarde: een boom!

Met pensioen? Geef een boom cadeau!

Het is zover: je collega, vader, moeder of vriend(in) gaat met pensioen. Een nieuwe periode breekt aan, met alle tijd voor hobby’s, familie of uitstapjes in de natuur. Hoe toepasselijk is het om dan een boom cadeau te geven voor deze bijzondere mijlpaal? Een duurzame verrassing voor elke natuurliefhebber!

De bomen die jij cadeau geeft, planten wij via onze bosprojecten in Nederland en in het buitenland. Welke projecten dat zijn, kies je zelf. Daarnaast krijg je een persoonlijk certificaat, met daarop jouw naam en die van de gepensioneerde. Een origineler en groener cadeau is er niet!

Geef een boom cadeau

Wil je als bedrijf bomen cadeau geven? Ga dan naar onze pagina voor bedrijven.

dit veld is verplicht.
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Hoe werkt het?

icon-bos-2

1. Kies hoeveel bomen je wil geven

Wij planten de helft van de bomen in Nederland en de andere helft in het buitenland. Zo maken we wereldwijde impact met jouw cadeau!

icon-boeren

2. Kies je projecten

Kies waar wij de bomen namens jou mogen planten. Je kunt zelf kiezen uit vier projecten, waar we jouw steun op dit moment het hardst nodig hebben.

icon-boom-cadeau

3. Personaliseer en geef

Vul een persoonlijk bericht in dat op het certificaat komt te staan en kies wanneer je het certificaat per e-mail wilt verzenden naar de pensionado.

Pensioen certificaat

Een gepersonaliseerd cadeau

Als bewijs voor de bomen die we planten, ontvang je een persoonlijk certificaat. Daarop staan jouw naam en die van de gepensioneerde. Voeg een persoonlijk bericht toe en kies de datum waarop je het certificaat per e-mail wilt verzenden. Je kunt het certificaat ook printen op duurzaam (groei)papier en het persoonlijk overhandigen.

Een pensioenboom

“Mijn vader gaat binnenkort met pensioen. Samen met mijn moeder, broers en zussen hebben we hem 41 bomen cadeau gegeven: één voor elk jaar dat hij heeft gewerkt.”

– Remy

Over Trees for All

Trees for All zet zich al ruim 20 jaar in voor een bosrijke wereld. We planten nieuw bos en herstellen bestaand bos: in Nederland én daarbuiten. Onze duurzame bosprojecten dragen altijd bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. Zo investeren we samen met jou in een groene en gezonde aarde voor iedereen!

plant_een_boom
Boomplantdag-bieslandse-bos
opmeer-ghana-bomen-planten
Vietnam-kustherstel
eekhoorn-in-boom
Costa-rica-jaguar
boomtop-bolivia
ArBolivia-Trees-for-All