Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
bomen

Met pensioen? Geef een boom cadeau

Zoek je een origineel cadeau voor iemand die met pensioen gaat? Geef de gepensioneerde in spé dan het allergroenste cadeau op aarde: een boom!

Met pensioen? Geef een boom cadeau!

Het is zover: je collega, vader, moeder of vriend(in) gaat met pensioen. Een nieuwe periode breekt aan, met alle tijd voor hobby’s, familie of uitstapjes in de natuur. Hoe toepasselijk is het om dan een boom cadeau te geven voor deze bijzondere mijlpaal? Een duurzame verrassing voor elke natuurliefhebber!

De bomen die jij cadeau geeft, planten wij via onze bosprojecten in Nederland en in het buitenland. Welke projecten dat zijn, kies je zelf. Daarnaast krijg je een persoonlijk certificaat, met daarop jouw naam en die van de gepensioneerde. Een origineler en groener cadeau is er niet!

Geef een boom cadeau

Wil je als bedrijf bomen cadeau geven? Ga dan naar onze pagina voor bedrijven.

dit veld is verplicht.
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Hoe werkt het?

icon-bos-2

1. Kies hoeveel bomen je wil geven

Wij planten de helft van de bomen in Nederland en de andere helft in het buitenland. Zo maken we wereldwijde impact met jouw cadeau!

icon-boeren

2. Kies je projecten

Kies waar wij de bomen namens jou mogen planten. Je kunt zelf kiezen uit vier projecten, waar we jouw steun op dit moment het hardst nodig hebben.

icon-boom-cadeau

3. Personaliseer en geef

Vul een persoonlijk bericht in dat op het certificaat komt te staan en kies wanneer je het certificaat per e-mail wilt verzenden naar de pensionado.

Pensioen certificaat

Een gepersonaliseerd cadeau

Als bewijs voor de bomen die we planten, ontvang je een persoonlijk certificaat. Daarop staan jouw naam en die van de gepensioneerde. Voeg een persoonlijk bericht toe en kies de datum waarop je het certificaat per e-mail wilt verzenden. Je kunt het certificaat ook printen op duurzaam (groei)papier en het persoonlijk overhandigen.

Een pensioenboom
icon-moederboom

“Mijn vader gaat binnenkort met pensioen. Samen met mijn moeder, broers en zussen hebben we hem 41 bomen cadeau gegeven: één voor elk jaar dat hij heeft gewerkt.”
– Remy (33 jaar)

Een pensioencadeau met wereldwijde impact

De bomen die jij cadeau geeft, planten wij in onze duurzame bosprojecten. Je kiest zelf een project in Nederland en een project in het buitenland waar wij jouw steun op dit moment het hardst nodig hebben. Met jouw bomen maak je dus dicht bij huis én ver weg impact!

De afgelopen jaren hebben we al miljoenen bomen geplant en tientallen projecten afgerond. Wil je meer weten over de bosprojecten die we steunen? Kijk dan op onze projectpagina.

Boomplantdag-bieslandse-bos
plant_een_boom
opmeer-ghana-bomen-planten
boomtop-bolivia
ArBolivia-Trees-for-All

Over Trees for All

Bomen zijn een belangrijk middel in de strijd tegen klimaatverandering. Daarom zet Trees for All zich al 25 jaar in voor een bosrijke wereld. Dat doen we door bomen te planten in Nederland en in het buitenland. Daarnaast maken we mensen bewust van het belang van bomen.

We gaan daarbij voor brede impact. Onze duurzame bosprojecten dragen bij aan een gezond klimaat, meer biodiversiteit en een gezonde leefomgeving. Zo investeren we samen in een groene en gezonde aarde voor iedereen!

Een erkend goed doel

Trees for All is een stichting met een CBF-erkenning en een ANBI-status. Het CBF toetst of wij als goed doel aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Zo weet je zeker dat jouw bomen bijdragen aan een duurzamere wereld voor mens, dier en natuur.

logo_erkend-goed-doel_fc ANBI-logo