Een uniek huwelijkscadeau

Wil je een uniek cadeau geven voor een huwelijk? Verras het bruidspaar dan met het groenste cadeau van de wereld.

Verras het echtpaar met een huwelijkscadeau dat altijd zal bestaan

Een boom is een cadeau van onschatbare waarde voor het bruidspaar. En voor de aarde! Want bomen zorgen voor een gezonde en leefbare wereld. Daar kun je alleen maar ‘ja’ tegen zeggen, toch?

Wanneer jij bomen cadeau geeft, planten wij deze in projecten in Nederland en het buitenland. Welke projecten dat zijn, dat kies je zelf.

Onze vrienden waren enorm verrast door ons cadeau. We gaven 25 bomen omdat de trouwdag op de 25ste viel.” – Alexandra

Geef een boom cadeau

dit veld is verplicht.
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Geef een gepersonaliseerd cadeau

Jouw naam en de namen van het bruidspaar komen op het certificaat te staan. Je kunt het certificaat zelf uitprinten op duurzaam papier of per mail versturen. Nog duurzamer!

Geef een Huwelijksboom

Over Trees for All

Trees for All zet zich al ruim 20 jaar in voor een bosrijke wereld. Het is onze missie om wereldwijd bestaande bossen te herstellen en nieuwe bossen te planten. We planten bomen in Nederland en het buitenland en maken mensen bewust van het belang van bomen. We gaan daarbij voor brede impact. Onze duurzame bosprojecten dragen niet alleen bij aan een gezond klimaat, maar zorgen ook voor meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden. Zo investeren we samen met onze donateurs en partners in een groene en gezonde aarde voor iedereen.

huwelijk-boom