Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
boom-cadeau

Een duurzaam cadeau voor elke gelegenheid

Zoek je een duurzaam en origineel cadeau? Of wil je eens iets anders sturen dan een kaartje? Geef bomen cadeau! Kies waar jij de bomen wil laten planten en ontvang een gepersonaliseerd certificaat dat je cadeau kunt geven.

Het duurzaamste cadeau op aarde

Ben je op zoek naar een duurzaam en origineel cadeau? Bijvoorbeeld omdat je iets te vieren hebt? Of omdat je iemand wilt laten weten dat je aan hem of haar denkt? Geef dan een boom cadeau.

Bomen zorgen voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. Met dit cadeau maak je dus écht het verschil voor een bosrijke wereld.

Wij planten de bomen namens jou in onze bosprojecten in Nederland en in het buitenland. Je kunt zelf kiezen uit vier van onze projecten, waar we jouw steun op dit moment het hardst nodig hebben. Als bewijs voor het planten, ontvang je een gepersonaliseerd certificaat dat je cadeau kunt geven.

Wil je een boom cadeau geven voor een specifieke gelegenheid? Zoals een verjaardag, geboorte, bruiloft of ter nagedachtenis aan een overledene? Kijk dan op onze pagina met verschillende boomcadeau gelegenheden.

Geef een boom cadeau

Wil je als bedrijf bomen cadeau geven? Ga dan naar onze pagina voor bedrijven.

dit veld is verplicht.
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Hoe werkt het?

icon-bos-2

1. Kies het aantal bomen

Wij planten de helft van de bomen in Nederland en de andere helft in het buitenland. Zo heeft jouw cadeau wereldwijde impact!

icon-boeren

2. Kies je projecten

Kies waar wij de bomen namens jou mogen planten. Je kunt zelf kiezen uit vier projecten, waar we jouw steun op dit moment het hardst nodig hebben.

icon-boom-cadeau

3. Personaliseer en geef

Schrijf een persoonlijk bericht voor op het certificaat en kies wanneer je het wil verzenden.

certificaat-boom-cadeau-algemeen

Geef een gepersonaliseerd cadeau

Als bewijs voor het planten van bomen, krijg je van ons een certificaat. Hierop staan jouw naam en die van de ontvanger. Ook kun je zelf een persoonlijk bericht toevoegen. Print het certificaat op duurzaam papier of verstuur het per e-mail. Je kunt de verzenddatum zelf instellen. Wel zo duurzaam!

Geef een boom cadeau
icon-moederboom

“Ik zocht een duurzaam alternatief voor een bos bloemen. Een boom bleek het perfecte cadeau voor mijn tante, die ook nog eens een enorme natuurliefhebber is.”
– Bart (45 jaar)

Een cadeau met wereldwijde impact

De bomen die jij cadeau geeft, planten wij in onze duurzame bosprojecten. Je kiest zelf een project in Nederland en een project in het buitenland waar wij jouw steun op dit moment het hardst nodig hebben. Met jouw cadeau maak je dus dicht bij huis én ver weg impact!

De afgelopen jaren hebben we al miljoenen bomen geplant en tientallen projecten afgerond. Wil je meer weten over de bosprojecten die we steunen? Kijk dan op onze projectpagina.

plant_een_boom
opmeer-ghana-bomen-planten
Collega's Trees for All
ArBolivia-Trees-for-All
boomtop-bolivia
eekhoorn-in-boom

Over Trees for All

Bomen zijn een belangrijk middel in de strijd tegen klimaatverandering. Daarom zet Trees for All zich al 25 jaar in voor een bosrijke wereld. Dat doen we door bomen te planten in Nederland en in het buitenland. Daarnaast maken we mensen bewust van het belang van bomen.

We gaan daarbij voor brede impact. Onze duurzame bosprojecten dragen bij aan een gezond klimaat, meer biodiversiteit en een gezonde leefomgeving. Zo investeren we samen in een groene en gezonde aarde voor iedereen!

Een erkend goed doel

Trees for All is een stichting met een CBF-erkenning en een ANBI-status. Het CBF toetst of wij als goed doel aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Zo weet je zeker dat de bomen die jij geeft bijdragen aan een duurzamere wereld voor mens, dier en natuur.

logo_erkend-goed-doel_fc ANBI-logo