Een duurzaam cadeau voor elke gelegenheid

Ben je op zoek naar een groen en duurzaam cadeau?

Geef een groen en duurzaam cadeau

Ben je op zoek naar een groen en duurzaam cadeau? Omdat je iets te vieren hebt of omdat je iemand wilt laten weten dat je aan hem of haar denkt? Geef dan een boom cadeau! Een boom staat symbool voor een gezonde en duurzame toekomst. Als dat geen betekenisvol cadeau is…

Je kunt een boom cadeau geven voor allerlei gelegenheden. Denk aan een verjaardag, geboorte of huwelijk. Of ter nagedachtenis aan iemand die is overleden. Voor dit soort gelegenheden hebben wij speciale cadeaucertificaten per thema.

“Voor onze collega die 10 jaar in dienst is, hebben we bomen laten planten door Trees for All. Een blijvend en duurzaam alternatief voor een bos bloemen!” – Peter

Geef een boom cadeau

dit veld is verplicht.
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Hoe werkt het?

icon-bos-2

1. Kies het aantal bomen

Wij planten de helft van de bomen in Nederland en de andere helft in het buitenland.

icon-boeren

2. Kies je projecten

Kies in welke twee duurzame bosprojecten de bomen geplant worden.

icon-boom-cadeau

3. Personaliseer en geef

Vul een persoonlijk bericht in dat op het certificaat komt te staan en kies hoe je het cadeau wil geven: digitaal of door zelf te printen.

Geef een gepersonaliseerd cadeau

Jouw naam en de naam van de ontvanger komen op het certificaat te staan. Je kunt het certificaat zelf uitprinten op duurzaam papier of per mail versturen. Nog duurzamer!

Geef een boom cadeau

Over Trees for All

Bomen zijn hét middel tegen klimaatverandering. Trees for All plant bomen in Nederland en het buitenland en compenseert CO2-uitstoot via duurzame herbebossingsprojecten. Onze missie is om wereldwijd zoveel mogelijk nieuw bos te planten en bestaande bossen te herstellen. Zo dragen we bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor iedereen.

`plant_een_boom
Oeganda-bomenstekje
Oeganda_boer_nursery
Vietnam-kustherstel
opmeer-ghana-bomen-planten
Costa-rica-jaguar
eekhoorn-in-boom
ArBolivia-Trees-for-All
boomtop-bolivia