Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.

Een duurzaam cadeau voor elke gelegenheid

Ben je op zoek naar een groen en duurzaam cadeau?

Het duurzaamste cadeau op aarde

Ben je op zoek naar een groen en duurzaam cadeau? Bijvoorbeeld omdat je iets te vieren hebt? Of omdat je iemand wilt laten weten dat je aan hem of haar denkt? Geef dan een boom cadeau.

Bomen zorgen voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. Met dit cadeau maak je dus écht het verschil voor een bosrijke wereld.

Wij planten de bomen namens jou in onze bosprojecten in Nederland en in het buitenland. Je kunt zelf kiezen uit vier van onze projecten, waar we jouw steun op dit moment het hardst nodig hebben. Als bewijs voor het planten, ontvang je een gepersonaliseerd certificaat dat je cadeau kunt geven.

Wil je een boom cadeau geven voor een specifieke gelegenheid? Zoals een verjaardag, geboorte, bruiloft of ter nagedachtenis aan een overledene? Kijk dan op onze pagina met verschillende boomcadeau gelegenheden.

Geef een boom cadeau

Wil je als bedrijf bomen cadeau geven? Ga dan naar onze pagina voor bedrijven.

dit veld is verplicht.
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Hoe werkt het?

icon-bos-2

1. Kies het aantal bomen

Wij planten de helft van de bomen in Nederland en de andere helft in het buitenland. Zo heeft jouw cadeau wereldwijde impact!

icon-boeren

2. Kies je projecten

Kies waar wij de bomen namens jou mogen planten. Je kunt zelf kiezen uit vier projecten, waar we jouw steun op dit moment het hardst nodig hebben.

icon-boom-cadeau

3. Personaliseer en geef

Schrijf een persoonlijk bericht voor op het certificaat en kies wanneer je het wil verzenden.

certificaat-boom-cadeau-algemeen

Geef een gepersonaliseerd cadeau

Als bewijs voor het planten van bomen, krijg je van ons een certificaat. Hierop staan jouw naam en die van de ontvanger. Ook kun je zelf een persoonlijk bericht toevoegen. Print het certificaat op duurzaam papier of verstuur het per e-mail. Je kunt de verzenddatum zelf instellen. Wel zo duurzaam!

Geef een boom cadeau
icon-moederboom

“Ik zocht een duurzaam alternatief voor een bos bloemen. Een boom bleek het perfecte cadeau voor mijn tante, die ook nog eens een enorme natuurliefhebber is.”
– Bart

Waarom een boom cadeau geven?

De wereld heeft meer bos nodig. Daarom zet Trees for All zich wereldwijd in voor een bosrijke wereld. We planten bomen in Nederland en in het buitenland. Ook maken we mensen bewust van het belang van bomen. Want we kunnen niet zonder!

Bomen dragen bij aan een beter klimaat, doordat ze CO2 opslaan en verdere opwarming van de aarde tegengaan. Ze zijn het leefgebied van talloze planten en dieren, en daarmee een belangrijke bron van biodiversiteit. Bovendien zorgen bomen voor een gezonde leefomgeving voor ons allemaal, want dankzij bomen is er zuurstof, schone lucht, water en voedsel.

Kortom: met een boom de ontvanger, de aarde én daarmee jezelf iets prachtigs cadeau!

plant_een_boom
opmeer-ghana-bomen-planten
Costa-rica-jaguar
Collega's Trees for All
Oeganda-bomenstekje
eekhoorn-in-boom
ArBolivia-Trees-for-All
boomtop-bolivia