Een duurzaam cadeau voor elke gelegenheid

Ben je op zoek naar een groen en duurzaam cadeau?

Het duurzaamste cadeau op aarde

Ben je op zoek naar een groen en duurzaam cadeau? Bijvoorbeeld omdat je iets te vieren hebt? Of omdat je iemand wilt laten weten dat je aan hem of haar denkt? Geef dan een boom cadeau!

Bomen zorgen voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. Kortom, met dit cadeau maak je écht het verschil!

Wij planten de bomen namens jou in onze duurzame bosprojecten in Nederland en in het buitenland. Welke projecten dat zijn, kies je zelf. Als bewijs ontvang je een persoonlijk certificaat dat je cadeau kunt geven.

Wil je een boom cadeau geven voor een specifieke gelegenheid? Zoals een verjaardag, geboorte, bruiloft of ter nagedachtenis aan een overledene? Kijk dan op onze overzichtspagina met gelegenheden voor speciale thema-certificaten.

Geef een boom cadeau

dit veld is verplicht.
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Hoe werkt het?

icon-bos-2

1. Kies het aantal bomen

Wij planten de helft van de bomen in Nederland en de andere helft in het buitenland. Zo heeft jouw cadeau wereldwijde impact!

icon-boeren

2. Kies je projecten

Kies in welke twee duurzame bosprojecten de bomen geplant worden.

icon-boom-cadeau

3. Personaliseer en geef

Schrijf een persoonlijk bericht voor op het certificaat en kies wanneer je het wil verzenden.

certificaat-boom-cadeau-algemeen

Geef een gepersonaliseerd cadeau

Als bewijs voor het planten van bomen, krijg je van ons een certificaat. Hierop staan jouw naam en die van de ontvanger. Ook kun je zelf een persoonlijk bericht toevoegen. Print het certificaat op duurzaam papier of verstuur het per e-mail. Je kunt de verzenddatum zelf instellen. Wel zo duurzaam!

Geef een boom cadeau
icon-moederboom

“Ik zocht een duurzaam alternatief voor een bos bloemen. Een boom bleek het perfecte cadeau voor mijn tante, die ook nog eens een enorme natuurliefhebber is.”
– Bart

Over Trees for All

Bomen zijn hét middel tegen klimaatverandering. Trees for All plant bomen in Nederland en het buitenland en compenseert CO2-uitstoot via duurzame herbebossingsprojecten. Onze missie is om wereldwijd zoveel mogelijk nieuw bos te planten en bestaande bossen te herstellen. Zo dragen we bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor iedereen.

plant_een_boom
Oeganda-bomenstekje
Oeganda_boer_nursery
Vietnam-kustherstel
opmeer-ghana-bomen-planten
Costa-rica-jaguar
eekhoorn-in-boom
ArBolivia-Trees-for-All
boomtop-bolivia