Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
Bolivia

Een videoboodschap uit Bolivia

Don Vincente is een van de boeren uit Bolivia die meedoet met het ArBolivia project. In deze video vertelt hij wat jouw bomen betekenen voor hem en zijn familie!

Driedubbele impact

Dankzij jouw donatie kunnen nog meer boeren meedoen met het ArBolivia project. We steunen dit bijzondere project al sinds 2008! Deelnemende boeren planten net als Don Vincente bomen op hun land, in combinatie met gewassen zoals koffie en cacao. De bomen zorgen voor schaduw, waardoor de koffie en cacao van betere kwaliteit zijn. Daardoor neemt de marktwaarde van de producten toe.

En er zijn meer voordelen! De bomen nemen CO2 op, houden regenwater beter vast in de grond, en trekken allerlei planten en dieren aan. Met jouw donatie maak je dus driedubbele impact: je draagt bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit én betere leefomstandigheden voor boeren zoals Don Vincente. Dankjewel daarvoor! 💚

Jij maakt het verschil

Wil je ook op andere plekken in de wereld een verschil maken voor mens, dier en natuur? Plant dan een boom in een van onze andere projecten. Voor elke boom in het buitenland planten we ook een boom in Nederland. Klimaatverandering is immers een wereldwijd probleem, dat we binnen én buiten onze landsgrenzen aanpakken. Doe je mee?

Plant een boom

bomen-planten-bolivia