Een groen cadeau voor je geliefde

Verras je geliefde met het groenste cadeau op aarde

Ben je op zoek naar een cadeau dat blijvende indruk maakt op je geliefde? Verras hem of haar met het groenste op aarde: geef een boom!

Bomen zorgen voor een gezonde en leefbare wereld. Vier de liefde en het leven met een boom!

Review
“Een beter cadeau dan een boom is er niet. Het is niet alleen duurzaam, maar het past ook perfect bij mijn geliefde die van bomen en het bos houdt!”

Wessel

Liefde

Hoeveel bomen wil jij als cadeau aan je geliefde geven?

Natuurlijk gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens. Wil je weten hoe we dit doen? Bekijk onze privacyverklaring.

Valentijn middenbeeld
Het cadeau

Geef het certificaat cadeau

Jouw naam en de naam van je geliefde komen op het certificaat te staan. Print het certificaat thuis zelf uit op duurzaam papier of verstuur het certificaat via de mail. Dat is nog duurzamer!

Geef een liefdesboom

Over Trees for All

Bomen zijn hét middel tegen klimaatverandering. Trees for All plant bomen in Nederland en het buitenland en compenseert CO2-uitstoot via duurzame herbebossingsprojecten. Onze missie is om wereldwijd zoveel mogelijk nieuw bos te planten en bestaande bossen te herstellen. Zo dragen we bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden van de lokale bevolking in de landen waar we werken.

Liefde

Hoeveel bomen wil jij als cadeau aan je geliefde geven?

Natuurlijk gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens. Wil je weten hoe we dit doen? Bekijk onze privacyverklaring.

editicon twitter twitter linkedin linkedin facebook facebook instagram icon_add icon_arrow-button icon_calculator icon_check icon_close icon_delete icon_download icon_faq-close icon_faq-open icon_info icon_input-select icon_marker-googlemaps icon_marker icon_phone icon_play-button icon_search icon_tree logo_footer logo_menu TON-CO2 arrow-left-carousel arrow-right-carousel