Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
boom-cadeau-liefde

Een symbolisch cadeau voor je geliefde

Ben je op zoek naar een cadeau dat blijvende indruk maakt op je geliefde? Verras hem of haar met het groenste cadeau op aarde.

Vier de liefde met een boom

Zoek je een cadeau dat een blijvende indruk maakt op je geliefde? Verras je wederhelft dan met het groenste cadeau op aarde: een boom!

Met dit duurzame cadeau draag je een steentje bij aan een bosrijke wereld voor iedereen. Bovendien is een boom een perfect symbolisch cadeau om de liefde te vieren. We hopen namelijk dat jullie liefde net zo mag groeien als de bomen die we namens jou planten!

De bomen die jij cadeau geeft, planten we via onze duurzame bosprojecten in Nederland en in het buitenland. Je kiest zelf welke projecten dat zijn. Als bewijs krijg je van ons een certificaat dat je aan jouw geliefde kunt geven. Een blijvend cadeau, net als de liefde!

Geef een boom cadeau

Wil je als bedrijf bomen cadeau geven? Ga dan naar onze pagina voor bedrijven.

dit veld is verplicht.
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Hoe werkt het?

icon-bos-2

1. Kies het aantal bomen

Wij planten de helft van de bomen in Nederland en de andere helft in het buitenland. Zo hebben jouw liefdesbomen wereldwijd impact!

icon-boeren

2. Kies je projecten

Kies via welke duurzame bosprojecten wij de bomen namens jou mogen planten.

icon-boom-cadeau

3. Personaliseer en geef

Schrijf een persoonlijk bericht aan je geliefde voor op het certificaat en kies hoe je wanneer je het digitaal wil versturen.

certificaat-boom-cadeau-liefde

Een gepersonaliseerd cadeau

Geef je liefdesbomen cadeau? Dan komen op het certificaat jouw naam en die van je geliefde te staan. Ook kun je een persoonlijk bericht toevoegen. Print het certificaat uit op duurzaam papier of verstuur het per e-mail. Je kunt zelf bepalen op welke datum je het certificaat verzendt.

Geef een Liefdesboom cadeau
icon-moederboom

“Mijn vriendin en ik zijn dit jaar 5 jaar samen. Daarom wilde ik een origineel en duurzaam cadeau geven. Een boom past perfect bij mijn vriendin die gek is op natuur en niet zit te wachten op onnodige spullen.”
Wessel (35 jaar)

Een liefdescadeau met wereldwijde impact

De bomen die jij cadeau geeft, planten wij in onze duurzame bosprojecten. Je kiest zelf een project in Nederland en een project in het buitenland waar wij jouw steun op dit moment het hardst nodig hebben. Met jouw bomen als liefdescadeau maak je dus dicht bij huis én ver weg impact!

De afgelopen jaren hebben we al miljoenen bomen geplant en tientallen projecten afgerond. Wil je meer weten over de bosprojecten die we steunen? Kijk dan op onze projectpagina.

boom-cadeau
ArBolivia-Trees-for-All
plant_een_boom
Bolivia-Verdolago
apen-in-boom
Costa-rica-jaguar

Over Trees for All

Bomen zijn een belangrijk middel in de strijd tegen klimaatverandering. Daarom zet Trees for All zich al 25 jaar in voor een bosrijke wereld. Dat doen we door bomen te planten in Nederland en in het buitenland. Daarnaast maken we mensen bewust van het belang van bomen.

We gaan daarbij voor brede impact. Onze duurzame bosprojecten dragen bij aan een gezond klimaat, meer biodiversiteit en een gezonde leefomgeving. Zo investeren we samen in een groene en gezonde aarde voor iedereen!

Een erkend goed doel

Trees for All is een stichting met een CBF-erkenning en een ANBI-status. Het CBF toetst of wij als goed doel aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Zo weet je zeker dat jouw liefdesbomen bijdragen aan een duurzamere wereld voor mens, dier en natuur.

logo_erkend-goed-doel_fc ANBI-logo