Huwelijk header

Een groen huwelijkscadeau

Verras het echtpaar met een huwelijkscadeau dat altijd zal bestaan

Wil je een cadeau geven voor een huwelijk? Verras het bruidspaar dan met het grootste cadeau van de wereld: geef een boom!

Een cadeau van onschatbare waarde voor het bruidspaar en voor de aarde. Want bomen zorgen voor een gezonde en leefbare wereld. Daar kun je alleen maar ‘ja’ tegen zeggen, toch?

Review
“Onze vrienden waren enorm verrast door ons cadeau. We gaven 25 bomen omdat de trouwdag op de 25ste viel.”

Alexandra

Huwelijk

Hoeveel bomen wil jij als huwelijkscadeau geven?

Natuurlijk gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens. Wil je weten hoe we dit doen? Bekijk onze privacyverklaring.

Het cadeau

Geef het certificaat cadeau

Jouw naam en de namen van het echtpaar komen op het certificaat te staan. Print het certificaat thuis zelf uit op duurzaam papier of verstuur het certificaat via de mail. Dat is nog duurzamer!

Geef een Huwelijksboom cadeau

Over Trees for All

Bomen zijn hét middel tegen klimaatverandering. Trees for All plant bomen in Nederland en het buitenland en compenseert CO2-uitstoot via duurzame herbebossingsprojecten. Onze missie is om wereldwijd zoveel mogelijk nieuw bos te planten en bestaande bossen te herstellen. Zo dragen we bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden van de lokale bevolking in de landen waar we werken.

Huwelijk

Hoeveel bomen wil jij als huwelijkscadeau geven?

Natuurlijk gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens. Wil je weten hoe we dit doen? Bekijk onze privacyverklaring.

editicon twitter twitter linkedin linkedin facebook facebook instagram icon_add icon_arrow-button icon_calculator icon_check icon_close icon_delete icon_download icon_faq-close icon_faq-open icon_info icon_input-select icon_marker-googlemaps icon_marker icon_phone icon_play-button icon_search icon_tree logo_footer logo_menu TON-CO2 arrow-left-carousel arrow-right-carousel