boom planten ter nagedachtenis

Een boom ter nagedachtenis

Laat een boom planten voor iemand die is overleden

Wil jij een betekenisvol cadeau geven ter nagedachtenis aan iemand die overleden is? Laat dan een boom planten. Hiermee geef je de nabestaanden een blijvende herinnering.

Een boom staat symbool voor een gezonde en duurzame toekomst. Zo kan het einde van een leven, het begin van nieuw leven zijn.

Review
"Voor onze geliefde vader die overleden is, laten wij bomen planten. Dat is zo passend, want hij is lang actief geweest met wilgen knotten en werd ook wel ‘de man van het hout’ genoemd."

Noor

Ter nagedachtenis

Hoeveel bomen wil je laten planten ter nagedachtenis?

Natuurlijk gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens. Wil je weten hoe we dit doen? Bekijk onze privacyverklaring.

boom ter nagedachtenis
Het cadeau

Geef het certificaat cadeau

Jouw naam en de naam van de ontvanger komen op het certificaat te staan. Print het certificaat thuis zelf uit op duurzaam papier of verstuur het certificaat via de mail. Dat is nog duurzamer!

Geef een boom ter nagedachtenis cadeau

Trees for All

Bomen zijn hét middel tegen klimaatverandering. Trees for All plant bomen in Nederland en het buitenland en compenseert CO2-uitstoot via duurzame herbebossingsprojecten. Onze missie is om wereldwijd zoveel mogelijk nieuw bos te planten en bestaande bossen te herstellen. Zo dragen we bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden van de lokale bevolking in de landen waar we werken.

Ter nagedachtenis

Hoeveel bomen wil je laten planten ter nagedachtenis?

Natuurlijk gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens. Wil je weten hoe we dit doen? Bekijk onze privacyverklaring.

editicon twitter twitter linkedin linkedin facebook facebook instagram icon_add icon_arrow-button icon_calculator icon_check icon_close icon_delete icon_download icon_faq-close icon_faq-open icon_info icon_input-select icon_marker-googlemaps icon_marker icon_phone icon_play-button icon_search icon_tree logo_footer logo_menu TON-CO2 arrow-left-carousel arrow-right-carousel