Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
boom-ter-nagedachtenis

Een boom ter nagedachtenis

Wil jij een betekenisvol cadeau geven ter nagedachtenis aan iemand die overleden is? Laat dan een boom planten. Hiermee geef je de nabestaanden een blijvende herinnering.

Een Herinneringsboom voor een overledene

Heeft je collega te maken met een overlijden? En wil je je collega daarom een hart onder de riem steken? Dan kun je via Trees for All een Herinneringsboom laten planten.

Een boom is een tastbaar aandenken bij een overlijden en een manier om de herinneringen aan de overledene levend te houden. Voor de nabestaande kan dit veel troost bieden.

Wij planten de Herinneringsbomen via onze duurzame bosprojecten in Nederland en in het buitenland. Je kiest zelf welke projecten dit zijn. Als bewijs voor het planten, ontvang je van ons een certificaat dat je aan jouw collega kunt geven.

Geef een boom cadeau

Wil je als particulier een boom cadeau geven? Ga dan naar onze pagina voor particulieren.

  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Hoe werkt het?

icon-bos-2

1. Kies het aantal bomen

Wij planten de helft van de bomen in Nederland en de andere helft in het buitenland.

icon-boeren

2. Kies je projecten

Kies via welke twee bosprojecten wij de Herinneringsbomen namens jou mogen planten.

icon-boom-cadeau

3. Personaliseer en geef

Schrijf een persoonlijk bericht voor op het certificaat en verzend het per e-mail naar je collega. Je kunt zelf de verzenddatum instellen.

certificaat-ter-nagedachtenis-boom

Een persoonlijk bericht ter nagedachtenis

Als bewijs voor het planten van de bomen, ontvang je van ons certificaat. Hierop kun je een persoonlijk bericht schrijven voor je collega. Print het certificaat uit op duurzaam papier of verstuur het per e-mail. Je kunt zelf bepalen op welke datum je het certificaat verzendt.

Geef een Herinneringsboom
icon-moederboom

“Onze collega Henk heeft onlangs zijn partner verloren. We zochten een passende manier om Henk te laten weten dat we aan hem denken. Met de bomen die we cadeau geven, zorgen we voor een blijvende herinnering aan zijn partner.”
– Ron

Over Trees for All

Trees for All zet zich al ruim 20 jaar in voor een bosrijke wereld. Het is onze missie om wereldwijd bestaande bossen te herstellen en nieuwe bossen te planten. We planten bomen in Nederland en het buitenland en maken mensen bewust van het belang van bomen. We gaan daarbij voor brede impact. Onze duurzame bosprojecten dragen niet alleen bij aan een gezond klimaat, maar zorgen ook voor meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden. Zo investeren we samen met jou in een groene en gezonde aarde voor iedereen.

boomtop-bolivia
bos-zonlicht
Waalse Bos
Oeganda_boer_nursery
Oeganda-bomenstekje
Opmeer-Ghana-nursery
Opmeer-bomen-water-ghana
Vietnam-kustherstel
Bieslandse-bos-vlinder
eekhoorn-in-boom
Costa-rica-jaguar
Leguaan