Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
Boom-cadeau-verjaardag

Een boom als verjaardagscadeau

Zoek je een duurzaam verjaardagscadeau? Of wil je eens iets anders geven dan een kaartje? Geef de jarige een boom cadeau! Kies waar jij de bomen wil laten planten en ontvang een gepersonaliseerd certificaat dat je cadeau kunt geven.

Geef een verjaardagsboom

Ben je op zoek naar een origineel verjaardagscadeau voor je (beste) vriend of vriendin? Of heb je nog geen idee wat je moeder of vader kunt geven als één van hen jarig is? Geef dan een boom cadeau!

Een boom is een uniek verjaardagscadeau, waarmee je ook nog eens bijdraagt aan een groene en gezonde wereld voor iedereen. Dat is wel een feestje waard, toch?

De bomen die je cadeau geeft, planten wij namens jou in duurzame bosprojecten in Nederland en in het buitenland. Je kiest zelf welke projecten dat zijn. Als bewijs krijg je van ons een gepersonaliseerd certificaat dat je cadeau kunt geven.

Geef een boom cadeau

Wil je als bedrijf bomen cadeau geven? Ga dan naar onze pagina voor bedrijven.

dit veld is verplicht.
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Een boom als verjaardagscadeau: hoe werkt dat?

icon-bos-2

1. Kies het aantal bomen

Kies hoeveel bomen je cadeau wilt geven aan de jarige. Hoe meer bomen, hoe groter de positieve invloed op de planeet!

icon-boeren

2. Kies je projecten

Kies waar wij de bomen namens jou en de jarige mogen planten. Je kunt kiezen uit vier projecten, waar we jouw steun op dit moment het hardst nodig hebben.

icon-boom-cadeau

3. Personaliseer en geef het cadeau!

Schrijf een verjaardagswens voor op het certificaat en mail het certificaat naar de jarige. Je kunt zelf de verzenddatum instellen!

geef-een-boom-verjaardag-cadeau

Een gepersonaliseerd verjaardagscadeau

Als bewijs voor het planten van bomen ontvang je een certificaat met daarop jouw naam en die van de jarige job. Voeg een persoonlijk verjaardagsbericht toe en mail het meteen naar de jarige. Je kunt de verzenddatum zelf plannen. Je kunt het certificaat ook printen op duurzaam papier en persoonlijk overhandigen.

Geef een Verjaardagsboom
icon-moederboom

“Wij gaven een speciaal cadeau voor de 30e verjaardag van een goede vriendin: klimaatverbetering! In onze vriendschap delen we duurzame principes, dus een verjaardagsboom paste hier helemaal bij”
– Fabrice (30 jaar)

Een verjaardagscadeau met wereldwijde impact

De bomen die jij cadeau geeft, planten wij in onze duurzame bosprojecten. Je kiest zelf een project in Nederland en een project in het buitenland waar wij jouw steun op dit moment het hardst nodig hebben. Met jouw bomen als verjaardagscadeau maak je dus dicht bij huis én ver weg impact!

De afgelopen jaren hebben we al miljoenen bomen geplant en tientallen projecten afgerond. Wil je meer weten over de bosprojecten die we steunen? Kijk dan op onze projectpagina.

plant_een_boom
boomtop-bolivia
ArBolivia-Trees-for-All
sifaka-madagaskar
opmeer-ghana-bomen-planten
Costa-rica-jaguar

Over Trees for All

Bomen zijn een belangrijk middel in de strijd tegen klimaatverandering. Daarom zet Trees for All zich al 25 jaar in voor een bosrijke wereld. Dat doen we door bomen te planten in Nederland en in het buitenland. Daarnaast maken we mensen bewust van het belang van bomen.

We gaan daarbij voor brede impact. Onze duurzame bosprojecten dragen bij aan een gezond klimaat, meer biodiversiteit en een gezonde leefomgeving. Zo investeren we samen in een groene en gezonde aarde voor iedereen!

Een erkend goed doel

Trees for All is een stichting met een CBF-erkenning en een ANBI-status. Het CBF toetst of wij als goed doel aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Zo weet je zeker dat jouw verjaardagsbomen bijdragen aan een duurzamere wereld voor mens, dier en natuur.

logo_erkend-goed-doel_fc ANBI-logo