Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.

Een boom als verjaardagscadeau

Zoek je een duurzaam verjaardagscadeau? Geef de jarige een boom cadeau! Wij planten de bomen namens jou in onze duurzame bosprojecten en jij ontvangt een gepersonaliseerd certificaat dat je cadeau kunt geven.

Geef een verjaardagsboom

Ben je op zoek naar een origineel verjaardagscadeau voor je (beste) vriend of vriendin? Of heb je nog geen idee wat je moeder of vader kunt geven als ze jarig zijn? Geef een boom cadeau!

Een boom is een uniek verjaardagscadeau, waarmee je ook nog eens bijdraagt aan een groene en gezonde wereld voor iedereen. Dat is wel een feestje waard, toch?

De bomen die je cadeau geeft, planten wij namens jou in duurzame bosprojecten in Nederland en in het buitenland. Je kiest zelf welke projecten dat zijn. Als bewijs krijg je van ons een gepersonaliseerd certificaat dat je cadeau kunt geven.

Geef een boom cadeau

Wil je als bedrijf bomen cadeau geven? Ga dan naar onze pagina voor bedrijven.

dit veld is verplicht.
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Hoe geef ik een verjaardagsboom cadeau?

icon-bos-2

1. Kies het aantal bomen

Kies hoeveel bomen je wilt geven. Hoe meer bomen, hoe groter de positieve invloed op de planeet.

icon-boeren

2. Kies je projecten

Kies waar wij de bomen namens jou en de jarige mogen planten. Je kunt zelf kiezen uit vier projecten, waar we jouw steun op dit moment het hardst nodig hebben.

icon-boom-cadeau

3. Personaliseer en geef het cadeau!

Schrijf een verjaardagswens voor op het certificaat en mail het certificaat naar de jarige. Je kunt zelf de verzenddatum instellen!

geef-een-boom-verjaardag-cadeau

Geef een gepersonaliseerd verjaardagscadeau

Als bewijs voor het planten van bomen ontvang je een certificaat met daarop jouw naam en die van de jarige job. Voeg een persoonlijk bericht toe, print het certificaat uit op duurzaam papier of geef het bewijs van de verjaardags donatie per e-mail.

Geef een Verjaardagsboom
Boomcadeau-verjaardag

“Wij gaven een speciaal cadeau voor de 30e verjaardag van een goede vriendin: klimaatverbetering! In onze vriendschap delen we duurzame principes, dus een verjaardagsboom paste hier helemaal bij.”
Fabrice

Een cadeau met wereldwijde impact

De bomen die jij cadeau geeft, planten wij in onze duurzame bosprojecten. Je kiest zelf een project in Nederland en een in het buitenland. Op deze manier maak je dicht bij huis én ver weg impact met jouw duurzame cadeau.

De afgelopen jaren hebben we al miljoenen bomen geplant en tientallen projecten afgerond. Wil je meer weten over de bosprojecten die we steunen? Kijk dan op onze projectpagina.

Over Trees for All

Bomen zijn hét middel tegen klimaatverandering. Daarom zet Trees for All zich al ruim 20 jaar in voor een bosrijke wereld. Het is onze missie om wereldwijd bestaande bossen te herstellen en nieuwe bossen te planten.

We planten bomen in Nederland en in het buitenland. Daarnaast maken we mensen bewust van het belang van bomen. We gaan daarbij voor brede impact. Onze duurzame bosprojecten dragen niet alleen bij aan een gezond klimaat, maar zorgen ook voor meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden. Zo investeren we samen met onze donateurs en partners in een groene en gezonde aarde voor iedereen!

Een erkend goed doel

We zijn een erkende stichting met een CBF-erkenning en een ANBI-status. Het CBF toetst of wij als erkend goed doel aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Zo weet je zeker dat jouw verjaardagscadeau of teamactie bijdraagt aan een betere, groenere en gezondere wereld voor zowel mens als dier.

CBF-logo
ANBI-logo
boomtop-bolivia
plant_een_boom
Trees-for-All-groepsfoto
Oeganda-bomenstekje
Oeganda_boer_nursery
Vietnam-kustherstel
opmeer-ghana-bomen-planten
Costa-rica-jaguar
sifaka-madagaskar
eekhoorn-in-boom
ArBolivia-Trees-for-All
koffieoogst-bolivia