Een duurzaam verjaardagscadeau

Ben je op zoek naar een origineel verjaardagscadeau? Verras de jarige met een boom!

Geef een boom als verjaardagscadeau

Het is niet alleen een origineel cadeau, het is ook nog eens heel duurzaam. Want bomen zorgen voor een gezonde en leefbare wereld. Dat is een feestje waard toch?

Wanneer jij bomen cadeau geeft, planten wij deze in projecten in Nederland en het buitenland. Welke projecten dat zijn, dat kies je zelf.

“Wij gaven een goede vriendin die 30 werd een speciaal cadeau: klimaat-verbetering! In onze vriendschap delen we duurzame principes, dus een Verjaardagsboom paste hier helemaal bij.” – Fabrice

Geef een boom cadeau

dit veld is verplicht.
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Geef een gepersonaliseerd cadeau

Als bewijs voor het planten van bomen ontvang je een certificaat met jouw naam en de naam van de jarige erop. Voeg een persoonlijk bericht toe, print het certificaat uit op duurzaam papier of verstuur gelijk per mail. Nog duurzamer!

Geef een Verjaardagsboom

Over Trees for All

Trees for All zet zich al ruim 20 jaar in voor een bosrijke wereld. Het is onze missie om wereldwijd bestaande bossen te herstellen en nieuwe bossen te planten. We planten bomen in Nederland en het buitenland en maken mensen bewust van het belang van bomen. We gaan daarbij voor brede impact. Onze duurzame bosprojecten dragen niet alleen bij aan een beter klimaat, maar zorgen ook voor meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. Zo investeren we samen met onze donateurs en partners in een groene en gezonde aarde voor iedereen.

`plant_een_boom
Boomplantdag-bieslandse-bos
Waalse-bos-aanplant
eekhoorn-in-boom
Costa-rica-jaguar
opmeer-ghana-bomen-planten
Oeganda_boer_nursery
Opmeer-bomen-water-ghana
koffieoogst-bolivia
Vietnam-kustherstel