Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
Vaderdag

Geef een boom cadeau voor Vaderdag

Op 16 juni 2024 is het Vaderdag. Wil jij je vader, opa, schoonvader, bonusvader of een andere man die voor jou veel betekent op een unieke manier verrassen? Geef dan een boom cadeau op Vaderdag!

In de natuur hebben bomen een sterke en krachtige rol. Kortom, een boom is een perfect cadeau voor alle sterke en stoere vaders (of andere mannen die jij in het zonnetje wilt zetten)!

De bomen die jij cadeau geeft, planten wij via onze duurzame bosprojecten in Nederland en in het buitenland. Als bewijs krijg je een certificaat met daarop jouw naam en die van de ontvanger.

Geef een boom cadeau

Wil je als bedrijf bomen cadeau geven? Ga dan naar onze pagina voor bedrijven.

dit veld is verplicht.
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Hoe werkt het?

icon-bos-2

1. Kies het aantal bomen

Wij planten de helft van de bomen in Nederland en de andere helft in het buitenland. Met jouw cadeau maak je dus wereldwijd impact!

icon-boeren

2. Kies je projecten

Kies twee duurzame bosprojecten waar wij de bomen namens jou planten. Je kunt kiezen uit vier projecten waar we jouw steun het hardst nodig hebben.

icon-boom-cadeau

3. Personaliseer en geef

Schrijf een persoonlijk bericht dat op het certificaat komt te staan en kies op welke datum je het certificaat digitaal wil versturen.

Vaderdag Certificaat

Vier Vaderdag 2024 met een gepersonaliseerd cadeau

Geef je op Vaderdag een boom cadeau? Dan krijg je een certificaat met daarop jouw naam en die van de ontvanger. Je kunt ook een persoonlijk berichtje toevoegen. Het is mogelijk het certificaat digitaal te versturen op een datum die je zelf kiest. Printen op duurzaam papier en het persoonlijk overhandigen kan natuurlijk ook.

Geef een boom voor Vaderdag
icon-moederboom

“Ik heb best lang gezocht naar duurzame cadeaus voor vaders. Ik heb er namelijk twee: een biologische én een bonusvader. Dit jaar heb ik ze allebei bomen cadeau gegeven. Een perfect cadeau voor natuurliefhebbers zoals zij.”
– Martijn (27 jaar)

Een vaderdagscadeau met wereldwijde impact

De bomen die jij cadeau geeft, planten wij in onze duurzame bosprojecten. Je kiest zelf een project in Nederland en een project in het buitenland waar wij jouw steun op dit moment het hardst nodig hebben. Met jouw cadeau maak je dus dicht bij huis én ver weg impact!

De afgelopen jaren hebben we al miljoenen bomen geplant en tientallen projecten afgerond. Wil je meer weten over de bosprojecten die we steunen? Kijk dan op onze projectpagina.

boomtop-bolivia
plant_een_boom

Over Trees for All

Bomen zijn een belangrijk middel in de strijd tegen klimaatverandering. Daarom zet Trees for All zich al 25 jaar in voor een bosrijke wereld. Dat doen we door bomen te planten in Nederland en in het buitenland. Daarnaast maken we mensen bewust van het belang van bomen.

We gaan daarbij voor brede impact. Onze duurzame bosprojecten dragen bij aan een gezond klimaat, meer biodiversiteit en een gezonde leefomgeving. Zo investeren we samen in een groene en gezonde aarde voor iedereen!

Een erkend goed doel

Trees for All is een stichting met een CBF-erkenning en een ANBI-status. Het CBF toetst of wij als goed doel aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Zo weet je zeker dat jouw vaderdagsbomen bijdragen aan een duurzamere wereld voor mens, dier en natuur.

logo_erkend-goed-doel_fc ANBI-logo