Een origineel Moederdag cadeau

Hoe zet jij je moeder, schoonmoeder of oma in het zonnetje met Moederdag? Ons idee: geef haar een boom cadeau!

Geef een boom cadeau voor Moederdag

Op 8 mei is het weer Moederdag. Tijd om alle moeders, schoonmoeders en oma’s in het zonnetje te zetten. Wil jij op Moederdag iets anders geven dan een bosje bloemen? Geef dan een boom cadeau! Met dit originele cadeau draag je ook nog eens bij aan een bosrijke wereld.

De bomen die jij cadeau geeft, planten wij namens jou via onze duurzame bosprojecten in Nederland en in het buitenland. Die projecten kies je zelf. Als bewijs krijg je een certificaat met daarop jouw naam en die van je moeder, schoonmoeder of oma. Van dit persoonlijke cadeau bloeit ze zeker op!

Ik wilde mijn moeder en oma een origineel Moederdag cadeau geven. Een boom staat symbool voor onze gedeelde liefde voor de natuur, die mijn oma en moeder aan mij hebben doorgegeven.” – Milou

Geef een boom cadeau

dit veld is verplicht.
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Hoe werkt het?

icon-bos-2

1. Kies het aantal bomen

Wij planten de helft van de bomen in Nederland en de andere helft in het buitenland.

icon-boeren

2. Kies je projecten

Kies via welke twee duurzame bosprojecten wij de bomen namens jou planten.

icon-boom-cadeau

3. Personaliseer en geef

Schrijf een persoonlijk bericht voor je moeder voor op het certificaat. En kies hoe je het certificaat wilt geven: digitaal of geprint.

moederdag-cadeau

Een gepersonaliseerd Moederdag cadeau

Geef je op Moederdag een boom cadeau? Dan ontvang je een certificaat met daarop jouw naam en die van je moeder, schoonmoeder of oma. Voeg een persoonlijk bericht toe en kies wanneer je het certificaat digitaal verstuurt.

Geef een boom voor Moederdag

Over Trees for All

Trees for All zet zich al ruim 20 jaar in voor een bosrijke wereld. We herstellen bestaande bossen en planten nieuw bos. Dat doen we via onze duurzame bosprojecten in Nederland en in het buitenland. Ook maken we mensen bewust van het belang van bomen. Want zonder bomen is er geen leven op aarde. Onze projecten dragen bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. Zo geven we samen een groene en gezonde aarde door!

plant_een_boom
vogelkers-boom
Costa-rica-jaguar
Oeganda-bomenstekje
Oeganda_boer_nursery
Vietnam-kustherstel
opmeer-ghana-bomen-planten
eekhoorn-in-boom
ArBolivia-Trees-for-All
boomtop-bolivia