Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
kersenbloesem

Het meest duurzame cadeau voor Moederdag

Wil jij op Moederdag een cadeau geven dat écht impact heeft? Geef dan een boom cadeau!

Geef een boom cadeau voor Moederdag

Op zondag 12 mei is het weer Moederdag. Tijd om alle moeders, schoonmoeders, oma’s en andere belangrijke vrouwen in het zonnetje te zetten!

Wil jij dit jaar iets anders geven dan een bosje bloemen, bonbons of parfum? Geef dan een boom cadeau. Bomen zijn een blijvend cadeau, waarmee je bijdraagt aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en een gezonde leefomgeving. Als dat geen cadeau met impact is!

Wij planten de bomen namens jou in onze bosprojecten in Nederland en in het buitenland. Als bewijs krijg je een gepersonaliseerd certificaat met daarop jouw naam en die van de ontvanger om cadeau te geven.

Geef een boom cadeau

Wil je als bedrijf bomen cadeau geven? Ga dan naar onze pagina voor bedrijven.

dit veld is verplicht.
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Hoe werkt het?

icon-bos-2

1. Kies het aantal bomen dat je cadeau wilt geven

Wij planten de helft van jouw Moederdagbomen in Nederland en de andere helft in het buitenland. Zo maak je wereldwijd een verschil met jouw cadeau.

icon-boeren

2. Kies twee projecten waar wij de bomen planten

Kies waar wij de bomen namens jou mogen planten. Je kunt kiezen uit een selectie projecten waar wij jouw steun op dit moment het hardst nodig hebben.

icon-boom-cadeau

3. Personaliseer je certificaat en geef

Schrijf een persoonlijk bericht voor op het Moederdagcertificaat en verzend het digitaal naar de ontvanger. Je kunt de datum zelf instellen.

moederdag-cadeau

Een gepersonaliseerd Moederdagcadeau

Geef je op Moederdag een boom cadeau? Dan ontvang je een certificaat met daarop jouw naam en die van je (schoon)moeder, oma, tante of andere vrouw die belangrijk voor jou is. Je kunt zelf een persoonlijk berichtje toevoegen en instellen wanneer je het certificaat digitaal verstuurt. Je kunt het natuurlijk ook printen op duurzaam papier en persoonlijk overhandigen.

Geef een boom voor Moederdag
icon-moederboom

“Ik wilde mijn moeder en oma een origineel cadeau voor Moederdag geven. Een boom staat symbool voor onze gedeelde liefde voor de natuur, die mijn oma en moeder aan mij hebben doorgegeven.”
– Milou (33 jaar)

Een moederdagscadeau met wereldwijde impact

De bomen die jij cadeau geeft, planten wij in onze duurzame bosprojecten. Je kiest zelf een project in Nederland en een project in het buitenland waar wij jouw steun op dit moment het hardst nodig hebben. Met jouw cadeau maak je dus dicht bij huis én ver weg impact!

De afgelopen jaren hebben we al miljoenen bomen geplant en tientallen projecten afgerond. Wil je meer weten over de bosprojecten die we steunen? Kijk dan op onze projectpagina.

boomtop-bolivia
plant_een_boom
opmeer-ghana-bomen-planten
vietnam-bomen-planten
Costa-rica-jaguar
sifaka-madagaskar
eekhoorn-in-boom
ArBolivia-Trees-for-All

Over Trees for All

Bomen zijn een belangrijk middel in de strijd tegen klimaatverandering. Daarom zet Trees for All zich al 25 jaar in voor een bosrijke wereld. Dat doen we door bomen te planten in Nederland en in het buitenland. Daarnaast maken we mensen bewust van het belang van bomen.

We gaan daarbij voor brede impact. Onze duurzame bosprojecten dragen bij aan een gezond klimaat, meer biodiversiteit en een gezonde leefomgeving. Zo investeren we samen in een groene en gezonde aarde voor iedereen!

Een erkend goed doel

Trees for All is een stichting met een CBF-erkenning en een ANBI-status. Het CBF toetst of wij als goed doel aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Zo weet je zeker dat jouw bomen bijdragen aan een duurzamere wereld voor mens, dier en natuur.

logo_erkend-goed-doel_fc ANBI-logo