Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
Trees-for-All

Doe mee

Wil jij ook bijdragen aan een groene en gezonde aarde? Je kunt ons op allerlei manieren helpen. Plant bijvoorbeeld een boom of compenseer je CO2-uitstoot. Bekijk hier wat je allemaal kunt doen en help mee!

Word partner

Wil jij je eigen bedrijfsbos planten, CO2 compenseren of per verkocht product of dienst een boom planten? Ontdek welke samenwerking het beste bij jou past.

Word bedrijfspartner

Plant een boom

Zet je in voor duurzaamheid en plant samen met ons bomen in Nederland en het buitenland. Je ontvang een certificaat met jouw bedrijfsnaam erop.

Plant een boom

Compenseer je CO2-uitstoot

Wil jij stappen zetten naar een duurzamere bedrijfsvoering? Compenseer de CO2-uitstoot van jouw bedrijf op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier.

Compenseer CO2

Bomen cadeau geven

Ben je op zoek naar een groen en duurzaam cadeau voor jouw medewerkers of relaties? Geef een boom en ontvang een persoonlijk certificaat om te geven.

Geef een boom cadeau

Start een teamactie

Doe samen met je collega’s mee met een sponsorloop, ga een groene challenge aan of organiseer een zakelijk evenement om geld op te halen voor Trees for All.

Naar het actieplatform

Doneer als bedrijf

Wil je als organisatie Trees for All financieel steunen? Met een eenmalige of periodieke donatie help je ons om onze missie te realiseren.

Doneer