word donateur

Stop de wereldwijde ontbossing

Jaarlijks verdwijnen er 3,5 miljard bomen. Help mee en word donateur.

Soort donatie?

Hoeveel wil jij doneren?

Natuurlijk gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens. Wil je weten hoe we dit doen? Bekijk onze privacyverklaring.

Vandaag bijdragen aan de wereld van morgen

Om al onze activiteiten mogelijk te maken in Nederland en het buitenland is elke vorm van steun welkom. Jij kan het verschil maken. Word donateur van Trees for All en steun onze bosprojecten!

Word donateur van Trees for All

Trees for All kan alleen bestaan als er een gezonde balans is tussen de inkomende donaties enerzijds en de kosten van onze projecten en organisatie anderzijds. Je kunt ons helpen door donateur te worden. Dat kan met een eenmalige gift of met een donatie op periodieke basis. Je kunt erop vertrouwen dat jouw bijdrage goed wordt besteed. We zijn een CBF-erkende stichting met ANBI status en zorgen ervoor dat donaties maximaal ten goede komen aan onze duurzame bosprojecten.

Periodieke schenkingen

Overweeg je een periodieke schenking aan Trees for All? Je komt zonder drempelbedrag in aanmerking voor belastingvoordeel als je aan deze drie voorwaarden voldoet:
– De periodieke schenking is schriftelijk vastgelegd in een schenkingsovereenkomst
– De donatie loopt 5 jaar (of langer)
– De gift is elk jaar hetzelfde bedrag

Volg deze stappen:

  1. Doe een periodieke donatie (maandelijks of jaarlijks) en kies hierbij voor boomdonatie, CO2-compensatie of een algemene donatie.
  2. Je ontvangt een bevestigingsmail met ordernummer dat je moet noteren op de overeenkomst.
  3. Download hier de overeenkomst en vul deze digitaal in.
  4. Onderteken het formulier en stuur deze digitaal naar ons toe via info@treesforall.nl. Wij sturen een getekend exemplaar retour.

Zakelijke (periodieke) donaties hoeven niet op basis van een 5-jarige overeenkomst. Meer weten? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Nalatenschappen

Kies je ervoor om Trees for All op te nemen in jouw testament? Dan draag je ook na jouw overlijden bij aan een groene en gezonde wereld. Omdat we een Algemeen Nut Beogende Instelling zijn (ANBI) wordt er geen belasting geheven over de nalatenschap.

 

Meer weten?

 

Draag bij aan een groene en gezonde aarde

Bomen zijn een onmisbare bron van leven. Word donateur en help ons om onze missie mogelijk te maken. Samen geven we zo een groene en gezonde aarde door aan de volgende generatie!

Soort donatie?

Hoeveel wil jij doneren?

Natuurlijk gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens. Wil je weten hoe we dit doen? Bekijk onze privacyverklaring.

editicon twitter twitter linkedin linkedin facebook facebook instagram icon_add icon_arrow-button icon_calculator icon_check icon_close icon_delete icon_download icon_faq-close icon_faq-open icon_info icon_input-select icon_marker-googlemaps icon_marker icon_phone icon_play-button icon_search icon_tree logo_footer logo_menu TON-CO2 arrow-left-carousel arrow-right-carousel