Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
cycling-4-climate-DSM

Doe mee met de Climate Classic

Fiets je op maandag 19 juni met ons mee voor meer bomen? Sluit je aan bij team Trees for All x Team DSM en doe mee met deze sportieve uitdaging.

Wat is de Climate Classic?

Op maandag 19 juni vindt de Climate Classic plaats, een uitdagende fietstocht door Nederland om aandacht te vragen voor de gevolgen van klimaatverandering.

Ben jij een liefhebber van wielrennen en wil je je inzetten voor een duurzame wereld? Sluit je dan aan bij team Trees for All x Team DSM!

Schrijf je in!
team DSM

Over Team DSM

De Nederlandse wielerploeg team DSM is ambassadeur van Trees for All. Onder het motto Keep Challenging wil team DSM niet alleen de beste wielerprestaties leveren, maar zich ook inzetten voor een duurzame wielersport.

Samen doen we mee aan de Climate Classic van Cycling 4 Climate en gaan we fietsen voor een beter klimaat én meer bomen. Dat is nog eens een mooie challenge!

Fiets je met ons mee?

Doe jij mee op 19 juni met team Trees for All x Team DSM? Dan gaan we met elkaar zo veel mogelijk bomen bij elkaar fietsen. Ook kun je deelnemen aan een digitale Q&A sessie met team DSM. Een unieke kans om samen iets te doen voor een beter klimaat en een groene wereld!

Belangrijk: bij stap 4 van je aanmelding kun je je aansluiten bij team Trees for All x Team DSM.

Ja, ik fiets mee
Team-TFA-x-Team-DSM

Wil je meer doen dan alleen fietsen?

Zamel dan samen met ons geld in voor bomen. Zodra je je hebt aangesloten bij team Trees for All x team DSM kun je via ons actieplatform eenvoudig je eigen actiepagina opzetten. Het geld dat je ophaalt met jouw actie, gebruiken wij om wereldwijd meer bos te planten.  

Naar het actieplatform

Over Trees for All

Bomen zijn hét middel tegen klimaatverandering. Daarom zet Trees for All zich al ruim 20 jaar in voor een bosrijke wereld. Het is onze missie om wereldwijd bestaande bossen te herstellen en nieuwe bossen te planten.

We planten bomen in Nederland en in het buitenland. Daarnaast maken we mensen bewust van het belang van bomen. We gaan daarbij voor brede impact. Onze duurzame bosprojecten dragen niet alleen bij aan een gezond klimaat, maar zorgen ook voor meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden. Zo investeren we samen met onze donateurs en partners in een groene en gezonde aarde voor iedereen!

Een erkend goed doel

We zijn een erkende stichting met een CBF-erkenning en een ANBI-status. Het CBF toetst of wij als erkend goed doel aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw donatie bijdraagt aan een betere wereld en dat Trees for All betrouwbaar is.

CBF-logo
ANBI-logo