Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
boomplantdag-groene-woud-26-januari-73

Plant mee met L'Oréal voor een groene toekomst

L’Oréal Professional Products plant in samenwerking met Trees for All bomen in het Groene Woud in Nederland en het buitenland. Plant je een boompje mee?

Plant jij een boom samen met jouw salon?

Bossen zijn essentieel voor het leven op aarde. Bomen dragen bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. L’Oréal Professional Products heeft daarom binnen het Hairstylist for the Future programma het initiatief “Plant jij een boom samen met jouw salon?” gestart. Vóór 2030 willen we samen met onze salons maar liefst 30.000 nieuwe bomen planten!  

Plant je een boompje mee?

Plant mee met jouw salon

Wil je als salon bomen planten om onze leefomgeving gezond te houden? Klik dan hier.

Plant mee met L’Oréal voor een groene toekomst

Wil je als salon bomen planten om onze leefomgeving gezond te houden? Ga dan naar onze pagina voor bedrijven. 

  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Hairstylist for the Forest

L’Oréal Professional Products wil met het Hairstylist for the Future initiatief de haarstylingindustrie transformeren en haarstylisten over de hele wereld op weg helpen naar een duurzame reis. Binnen dit programma valt het verminderen van waterverbruik, recyclen van afval, duurzame energie en sinds kort ook het planten van bomen!

Daarom werkt L’Oréal Professional Products samen met Trees for All om bomen te planten in Het Groene Woud in Nederland en het buitenland. Op deze manier dragen we bij aan meer biodiversiteit en een vergroening van onze leefomgeving. 

icon-aanplant

Meedoen als salon

Wil je als salon bomen planten om onze leefomgeving gezond te houden? Doe mee via de onderstaande button.

Plant bomen als salon

Waarom bomen planten in Het Groene Woud? 

In het Brabantse Groene Woud komen van nature prachtige leembossen voor. Deze zeldzame bossen zijn een echte biodiversiteit-hotspot: er leven talloze verschillende soorten planten en dieren. 

Deze bijzondere natuur willen we verder uitbreiden én versterken. Door nieuw bos te planten, verwachten we dat bestaande plant- en diersoorten verder toenemen. Ook zal het bos nieuwe planten en dieren aantrekken. Denk aan zeldzame vlinders, zoals het bont dikkopje of de kleine ijsvogelvlinder. Maar ook dieren zoals de boomkikker, grauwe klauwier, wilde kat, otter en zwarte ooievaar zullen zich hier thuis voelen. 

Groene Woud van boven
Groene Woud van boven
Groene-Woud-bos
kleine-ijsvogel-vlinder
waalse-bos-top

Over Trees for All

Trees for All zet zich al ruim 20 jaar in voor een bosrijke wereld. Het is onze missie om wereldwijd nieuwe bossen te planten en bestaande bossen te herstellen. We gaan daarbij voor brede impact. Onze duurzame bosprojecten dragen bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden.

Trees for All is een CBF-erkend goed doel. Het CBF toetst of goede doelen aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Daarnaast hebben we een ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dit houdt in dat donateurs hun giften mogen aftrekken van de inkomsten- en vennootschapsbelasting.

CBF-logo
opmeer-ghana-bomen-planten
plant_een_boom
arbolivia

Deelnemende salons