Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.

Geef jouw Valentijn een boom cadeau

Ben je op zoek naar een duurzaam Valentijnscadeau? Verras jouw geliefde met het groenste cadeau op aarde: een boom!

Een duurzaam Valentijnscadeau voor jouw geliefde én de aarde

Vergeet afgezaagde prullaria of onnodige spullen: geef je geliefde op Valentijnsdag een boom cadeau!

Een boom is een blijvend Valentijnscadeau, waarmee je de wereld letterlijk een stukje groener maakt. Met dit duurzame cadeau steun je namelijk de aanplant van bomen in Nederland én in het buitenland.

De bomen die jij cadeau geeft, planten wij in een van onze bosprojecten. Je kiest zelf twee projecten waar wij de bomen namens jou mogen planten. Als bewijs ontvang je een gepersonaliseerd certificaat, met daarop jouw naam en die van jouw Valentijn. Verstuur het digitaal naar je geliefde of print het uit op duurzaam papier om het zelf te geven.

Vier de liefde, plant een boom!

Geef een boom cadeau

Wil je als bedrijf bomen cadeau geven? Ga dan naar onze pagina voor bedrijven.

dit veld is verplicht.
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Hoe werkt het?

icon-bos-2

1. Kies het aantal bomen

Wij planten de helft van de bomen die jij cadeau geeft in Nederland en de andere helft in het buitenland. Zo maak je wereldwijd impact met jouw Valentijnscadeau.

icon-boeren

2. Kies je projecten

Kies twee bosprojecten waar wij de Valentijnsbomen namens jou mogen planten. Je hebt de keuze uit vier projecten waarbij jouw steun op dit moment het hardst nodig is.

icon-boom-cadeau

3. Personaliseer en geef

Schrijf een bericht aan jouw Valentijn dat op het certificaat komt te staan. Kies de datum waarop je jouw certificaat digitaal wil versturen.

certificaat-valentijn-geef-een-boom

Een gepersonaliseerd Valentijnscadeau

Verras jij jouw liefde met een boom op Valentijnsdag? Dan ontvang je een certificaat met daarop jouw naam én die van je Valentijn. Ook kun je zelf een persoonlijk bericht toevoegen. Je kunt het certificaat digitaal versturen op een datum die je zelf instelt. Printen op duurzaam papier kan natuurlijk ook!

Geef een boom cadeau
icon-moederboom

“Bomen zorgen voor een gezonde en leefbare wereld. Daarom vier ik dit jaar de liefde door mijn vriendin een boom cadeau te geven.”

Wessel (32)

Wat gebeurt er met jouw donatie?

Geef jij bomen voor Valentijnsdag cadeau? Dan kies je zelf twee projecten waar jouw donatie naartoe gaat: één project in Nederland en één in het buitenland. Dit is een bewuste keuze. Klimaatverandering is een wereldwijd probleem en daarom willen we dit ook wereldwijd aanpakken. Met jouw cadeau maak je dus dichtbij huis én verder weg een verschil.

De projecten die Trees for All steunt zijn heel verschillend. Maar wat ze met elkaar gemeen hebben, is dat ze brede impact hebben. Ze dragen allemaal bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit én gezonde leefomstandigheden voor mensen en dieren. Wil je meer weten over de verschillende projecten die we steunen? Kijk dan op onze projectpagina.

vietnam-bomen-planten
plant_een_boom
ree
opmeer-ghana-bomen-planten
Costa-rica-jaguar
ArBolivia-Trees-for-All

Over Trees for All

Trees for All zet zich al bijna 25 jaar in voor een bosrijke wereld. Dat doen we door bomen te planten in Nederland en in het buitenland. Ook maken we mensen bewust van het belang van bomen. Simpelweg omdat we niet zonder ze kunnen!

Bomen zorgen voor een beter klimaat, doordat ze CO2 opslaan. Ook zijn ze het leefgebied van talloze planten en dieren. Daarmee dragen ze een belangrijk steentje bij aan de biodiversiteit op aarde. Tot slot zorgen bomen voor gezonde leefomstandigheden voor mensen én dieren. Dankzij bomen is er immers water, zuurstof, schone lucht en voedsel.

Kortom, met dit Valentijnscadeau doe je niet alleen jouw Valentijn, maar ook jezelf en de aarde een groot plezier!

boom-cadeau
apen-in-boom
Bolivia-Verdolago