Het groenste cadeau voor jouw Valentijn

Ben je op zoek naar een duurzaam cadeau voor Valentijnsdag? Verras jouw geliefde met een cadeau dat écht verschil maakt!

Een valentijnscadeau voor je geliefde én de aarde

Vergeet afgezaagde prullaria of onnodige spullen. Plant op Valentijnsdag een boom voor je geliefde! Een boom is een blijvend cadeau waarmee je letterlijk de wereld een stukje groener maakt.

Met dit cadeau steun je duurzame bosprojecten in Nederland en een buitenlands project naar keuze. Je ontvangt een certificaat met jullie namen erop dat je cadeau kunt doen op Valentijnsdag.

Een perfect valentijnsdagcadeau voor jouw geliefde én de aarde! Aan wie wil jij een valentijnsboom cadeau geven?

Geef een boom cadeau

dit veld is verplicht.
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Hoe werkt het?

icon-bos-2

1. Kies het aantal bomen

Wij planten de helft van de bomen in Nederland en de andere helft in het buitenland.

icon-boeren

2. Kies je projecten

Kies in welke twee duurzame bosprojecten de bomen geplant worden.

icon-boom-cadeau

3. Personaliseer en geef

Voeg een romantisch bericht toe dat op het certificaat komt te staan en kies hoe je het cadeau wil geven: digitaal of door zelf te printen.

Certificaat-Valentijn

Een gepersonaliseerd cadeau voor Valentijnsdag

De naam van jouw geliefde komt op het certificaat te staan. En je kunt een persoonlijk bericht toevoegen, dus laat je innerlijke romanticus de vrije loop! Print het certificaat uit op duurzaam papier of verstuur het (anoniem) per mail.

Geef een boom cadeau
icon-moederboom

“Bomen zorgen voor een gezonde en leefbare wereld. Vier de liefde en het leven met een boom!”

– Wessel

Over Trees for All

Trees for All zet zich al ruim 20 jaar in voor een bosrijke wereld. Het is onze missie om wereldwijd bestaande bossen te herstellen en nieuwe bossen te planten. We planten bomen in Nederland en het buitenland en maken mensen bewust van het belang van bomen.

Onze duurzame projecten hebben brede impact en dragen bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. In landen als Costa Rica, Madagaskar en Vietnam herstellen we inheemse bossen samen met de lokale bevolking. Deze lokale betrokkenheid is een belangrijke voorwaarde om bomen op een duurzame manier te kunnen planten én te behouden. We trainen mensen in duurzaam landgebruik en creëren werkgelegenheid. Meer bos betekent ook meer leefgebied voor (bedreigde) plant- en diersoorten. Zo heeft het bos waarde voor iedereen.

boom-cadeau
plant_een_boom
Boomplantdag-bieslandse-bos
Oeganda-bomenstekje
opmeer-ghana-bomen-planten
Vietnam-kustherstel
koffieoogst-bolivia
Costa-rica-jaguar
eekhoorn-in-boom
ArBolivia-Trees-for-All
Bolivia-Verdolago