Je bent nu op de Engelse pagina. Wil je naar de Nederlandse pagina? Klik dan hier.
valentijn

Geef jouw Valentijn een boom cadeau

Ben je op zoek naar een duurzaam Valentijnscadeau? Verras jouw geliefde met het groenste cadeau op aarde: een boom!

Een duurzaam Valentijnscadeau voor jouw geliefde én de aarde

Vergeet afgezaagde prullaria of onnodige spullen: geef je geliefde op Valentijnsdag een boom cadeau!

Een boom is een blijvend Valentijnscadeau, waarmee je de wereld letterlijk een stukje groener maakt. Met dit duurzame cadeau steun je namelijk de aanplant van bomen in Nederland én in het buitenland.

De bomen die jij cadeau geeft, planten wij in een van onze bosprojecten. Je kiest zelf twee projecten waar wij de bomen namens jou mogen planten. Als bewijs ontvang je een gepersonaliseerd certificaat, met daarop jouw naam en die van jouw Valentijn. Verstuur het digitaal naar je geliefde of print het uit op duurzaam papier om het zelf te geven.

Vier de liefde, plant een boom!

Geef een boom cadeau

Wil je als bedrijf bomen cadeau geven? Ga dan naar onze pagina voor bedrijven.

dit veld is verplicht.
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Bomen als Valentijnscadeau: hoe werkt het?

icon-bos-2

1. Kies het aantal bomen

Wij planten de helft van de bomen die jij cadeau geeft in Nederland en de andere helft in het buitenland. Zo maak je wereldwijd impact met jouw Valentijnscadeau.

icon-boeren

2. Kies je projecten

Kies twee bosprojecten waar wij de Valentijnsbomen namens jou mogen planten. Je hebt de keuze uit vier projecten waarbij jouw steun op dit moment het hardst nodig is.

icon-boom-cadeau

3. Personaliseer en geef

Schrijf een bericht aan jouw Valentijn dat op het certificaat komt te staan. Kies de datum waarop je jouw certificaat digitaal wil versturen.

certificaat-valentijn-geef-een-boom

Een gepersonaliseerd Valentijnscadeau

Verras jij jouw liefde met een boom op Valentijnsdag? Dan ontvang je een certificaat met daarop jouw naam én die van je Valentijn. Ook kun je zelf een persoonlijk bericht toevoegen. Je kunt het certificaat digitaal versturen op een datum die je zelf instelt. Printen op duurzaam papier kan natuurlijk ook!

Geef een boom cadeau
icon-moederboom

“Bomen zorgen voor een gezonde en leefbare wereld. Daarom vier ik dit jaar de liefde door mijn vriendin een boom cadeau te geven.”
– Gertjan (42 jaar)

Een Valentijnscadeau met wereldwijde impact

De bomen die jij cadeau geeft, planten wij in onze duurzame bosprojecten. Je kiest zelf een project in Nederland en een project in het buitenland waar wij jouw steun op dit moment het hardst nodig hebben. Met jouw Valentijnscadeau maak je dus dicht bij huis én ver weg impact!

De afgelopen jaren hebben we al miljoenen bomen geplant en tientallen projecten afgerond. Wil je meer weten over de bosprojecten die we steunen? Kijk dan op onze projectpagina.

vietnam-bomen-planten
plant_een_boom
opmeer-ghana-bomen-planten
ArBolivia-Trees-for-All

Over Trees for All

Bomen zijn een belangrijk middel in de strijd tegen klimaatverandering. Daarom zet Trees for All zich al 25 jaar in voor een bosrijke wereld. Dat doen we door bomen te planten in Nederland en in het buitenland. Daarnaast maken we mensen bewust van het belang van bomen.

We gaan daarbij voor brede impact. Onze duurzame bosprojecten dragen bij aan een gezond klimaat, meer biodiversiteit en een gezonde leefomgeving. Zo investeren we samen in een groene en gezonde aarde voor iedereen!

Een erkend goed doel

Trees for All is een stichting met een CBF-erkenning en een ANBI-status. Het CBF toetst of wij als goed doel aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Zo weet je zeker dat jouw Valentijnsbomen bijdragen aan een duurzamere wereld voor mens, dier en natuur.

logo_erkend-goed-doel_fc ANBI-logo