Doe mee

Wil jij ook bijdragen aan een groene en gezonde aarde? Je kunt ons op allerlei manieren helpen. Plant bijvoorbeeld een boom of compenseer je CO2-uitstoot. Bekijk hier wat je allemaal kunt doen en help mee!

Doe mee met Green Friday

Kies jij als bedrijf ook voor Green Friday in plaats van voor Black Friday? Geen kortingsacties, maar bomen planten! Plant je mee?

Plant bomen voor Green Friday

Je eigen bedrijfsbos realiseren

Trek je laarzen alvast maar aan: als bedrijfsbospartner kun je jouw eigen bos op naam planten. Zo lever je een tastbare bijdrage aan een groene en gezonde wereld.

Word bedrijfsbospartner

CO2 compenseren

Ben je gemotiveerd om de CO2-uitstoot van jouw bedrijf structureel te reduceren? En zoek je een duurzame manier om de resterende CO2-uitstoot te compenseren? Wij denken graag met je mee.

Word CO2-partner

Per product of dienst bomen planten

Wil je per product of dienst één of meer bomen laten planten? Dan kun je bij ons bomenpartner worden. Zo groeit het bos mee met jouw organisatie.

Word bomenpartner

Samenwerking op maat

Een jubileumfeest, een campagne of een duurzaamheidsstrategie? Allemaal redenen om te kiezen voor een samenwerking op maat.

Word partner op maat

Doneer als bedrijf

Wil je als organisatie Trees for All financieel steunen? Met een eenmalige of periodieke donatie help je ons om onze missie te realiseren.

Geef een bedrijfsgift