Boom planten

Plant nu een boom voor later

Bomen zijn van levensbelang voor een gezond klimaat. Jaarlijks verdwijnen er 3,5 miljard bomen. Help ons de wereldwijde ontbossing te stoppen en plant een boom!

Soort donatie?

Hoeveel bomen wil jij laten planten?

Natuurlijk gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens. Wil je weten hoe we dit doen? Bekijk onze privacyverklaring.

1-2-Tree: plant jaarlijks 2 bomen

Met ons 1-2-Tree programma kun jij heel eenvoudig het verschil maken. We vragen een minimale donatie van twee bomen. Want als iedere wereldburger elk jaar twee bomen plant, stoppen we niet alleen het jaarlijkse nettoverlies van bomen, maar keren we het proces om. We planten bomen in Nederland en via onze buitenlandse bosprojecten. Lever daarom vandaag nog een bijdrage aan de wereld van morgen en plant 2 bomen!

Bosprojecten in Nederland en het buitenland

We hebben allemaal te maken met de gevolgen van de wereldwijde ontbossing en klimaatverandering. Daarom pakken we het probleem dichtbij huis aan, maar ook verder weg. In Nederland helpen we met het herstel van bos en de vergroening van ons land door uitbreiding van het bosareaal. In ontwikkelingslanden als Oeganda, Bolivia en Costa Rica herstellen we tropische bossen en planten we nieuw bos aan. Bij onze internationale projecten werken we altijd samen met de lokale bevolking. Zo bieden we deze mensen een duurzaam alternatief om in hun levensonderhoud te voorzien.

Een eigen bedrijfsbos

Wil je met jouw bedrijf een stuk bos aanplanten? Dat kan bij Trees for All. Met een donatie van minimaal 2000 bomen kun je bedrijfsbospartner worden. We planten bomen in Nederland en in het buitenland. Op onze jaarlijkse boomplantdag zijn medewerkers en relaties welkom om nieuw bos aan te planten. Zo lever je als bedrijf een tastbare bijdrage aan de wereld van morgen!

 

Word bedrijfsbospartner

Bomen zijn geen goed doel, maar een noodzakelijk doel.

Door bomen te doneren, help je mee om onze aarde groen en gezond te houden. Wij planten deze bomen in Nederland en het buitenland. Als bewijs van donatie ontvang je een certificaat op naam.

Soort donatie?

Hoeveel bomen wil jij laten planten?

Natuurlijk gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens. Wil je weten hoe we dit doen? Bekijk onze privacyverklaring.

editicon twitter twitter linkedin linkedin facebook facebook instagram icon_add icon_arrow-button icon_calculator icon_check icon_close icon_delete icon_download icon_faq-close icon_faq-open icon_info icon_input-select icon_marker-googlemaps icon_marker icon_phone icon_play-button icon_search icon_tree logo_footer logo_menu TON-CO2 arrow-left-carousel arrow-right-carousel