Happy Earth Day

Ter ere van Earth Day zetten we onze prachtige planeet in het zonnetje. Vier met ons mee en plant een boom voor de aarde!

Vier Earth Day met ons mee

De Dag van de Aarde, oftewel International Earth Day, staat helemaal in het teken van duurzaamheid. Overal ter wereld organiseren mensen en bedrijven op deze dag activiteiten om de aarde groener en leefbaarder te maken.

Wil jij dit jaar bijdragen aan Earth Day? Vier deze dag samen met ons door terug te geven aan de aarde. Plant een boom!

Geef de aarde een boom cadeau

Bomen zijn onmisbaar voor al het leven op aarde. Ze geven ons zuurstof, schone lucht en water. Maar ook voedsel, bescherming en verkoeling. Bossen zijn belangrijk voor de biodiversiteit en bieden een leefomgeving voor ontelbaar veel planten en dieren. En bomen spelen een belangrijke rol in het tegengaan van klimaatverandering.

Wil jij ook meedoen aan Earth Day? Geef dan de aarde een boom cadeau!

Plant bomen voor Earth Day

Wil je als bedrijf bomen planten? Klik dan hier.

Plant bomen voor Earth Day

  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Hoe werkt het?

icon-bos-2

1. Kies het aantal bomen

Wij planten de helft van de bomen in Nederland en de andere helft in het buitenland.

icon-boeren

2. Kies je projecten

Kies in welke twee duurzame bosprojecten we de bomen planten.

icon-boom-cadeau

3. Ontvang jouw Earth Day certificaat

Als bewijs ontvang je het speciale Earth Day certificaat met jouw naam erop! Deze krijg je per e-mail. Wel zo duurzaam.

earth-day-certificate

Ontvang je eigen Earth Day certificaat

Laat de wereld zien dat jij je inzet voor Earth Day en inspireer anderen om ook mee te doen! Deel jouw persoonlijke certificaat via social media en tag Trees for All.

Plant bomen voor Earth Day
boomplantdag-drenthe
icon-aanplant

Wil je als bedrijf of organisatie meedoen aan Earth Day?

Laat zien dat jouw bedrijf of organisatie geeft om een groene planeet. Geef je medewerkers of relaties een boom cadeau ter ere van Earth Day. Of plant direct bomen en ontvang een certificaat met jouw bedrijfsnaam erop.

Plant bomen met je bedrijf

Wat gebeurt er met jouw donatie?

Dankzij jouw donatie kunnen wij bomen planten in duurzame bosprojecten. Welke projecten dat zijn, kies je zelf. Via onze Track & Trees e-mails houden we je op de hoogte van jouw gekozen project.

Wist je trouwens dat jouw bijdrage veel verder gaat dan een boom planten? Onze projecten dragen bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit én gezonde leefomstandigheden voor mens en dier.

In landen als Ghana, Costa Rica en Vietnam herstellen we inheemse bossen samen met de lokale bevolking. Deze lokale betrokkenheid is belangrijk om bomen op een duurzame manier te kunnen planten én behouden. We trainen mensen in duurzaam landgebruik en creëren werkgelegenheid. Zo heeft het bos waarde voor iedereen.

Lees meer over onze projecten

Over Earth Day

Earth Day wordt al sinds 1970 jaarlijks gevierd op 22 april. Op deze dag wordt er op een positieve manier aandacht gevraagd voor milieuproblemen die de planeet bedreigen, zoals klimaatverandering, ontbossing, (over)consumptie en luchtverontreiniging. Wereldwijd worden er activiteiten georganiseerd om iets goeds te doen voor de aarde.

Dit jaar is het thema ‘Investeer in onze aarde’, waarbij de nadruk ligt op de gevolgen van klimaatverandering voor onze planeet. De organisatie van Earth Day zegt hier zelf over: “We richten ons op het versnellen van oplossingen om onze grootste bedreiging, klimaatverandering, te bestrijden. En om iedereen – regeringen, burgers en bedrijven – te activeren hun steentje bij te dragen.”

Of zoals wij zeggen: een boompje bijdragen! Plant je met ons mee?

baby-aap-in-boom
earth-day-trees-for-all
plant_een_boom
Oeganda-bomenstekje
Oeganda_boer_nursery
Chimpanzee-Uganda
Vietnam-kustherstel
opmeer-ghana-bomen-planten
Costa-rica-jaguar
ArBolivia-Trees-for-All
boomtop-bolivia
Mangrove Mexico
Leguaan

Over Trees for All

Trees for All zet zich al ruim 20 jaar in voor een bosrijke wereld. Bomen zijn hét middel tegen klimaatverandering en het verlies van biodiversiteit. Zonder bomen is er geen leven. Daarom planten we wereldwijd nieuwe bossen, herstellen we gedegradeerde bossen en maken we mensen bewust van het belang van bomen. Aan de andere kant van de wereld, maar ook dichtbij huis. Zo dragen we bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor iedereen.

Plant bomen voor Earth Day

Wil je als bedrijf bomen planten? Klik dan hier.

Plant bomen voor Earth Day

  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in