26 March 2019

Bijna 1.000 bomen geplant met klanten ASN Bank

Newsoverview
Boomplantdag- Trees for All

Met zo’n 200 trouwe klanten van ASN Bank heeft Trees for All afgelopen vrijdag bomen geplant in het Waalse bos in Houten. Een team van boswachters van Staatsbosbeheer stond klaar om te helpen de jonge boompjes op de juiste manier de grond in te krijgen. In totaal zijn er bijna 1.000 bomen geplant.

 

Trees for All werkt samen met Staatsbosbeheer aan het duurzame herstel van het Waalse bos. Een groot deel van het bos is aangetast door de essentakziekte waardoor veel bomen zijn afgestorven. Om onveilige situaties te voorkomen, worden deze bomen gekapt. In totaal gaan ruim 28.000 nieuwe boompjes de grond in, met streekeigen boomsoorten zoals els, zomereik, lindes, wilg, hazelaar en zoete kers.

Lees meer over het Waalse Bos.

Meerjarig partnerschap

ASN Bank is al een aantal jaar partner van Trees for All. In die tijd zijn er flink wat bomen geplant, waaronder in het Bentwoud. De samenwerking draagt bij aan de duurzaamheidsdoelen van ASN Bank.

editicon twitter twitter linkedin linkedin facebook facebook instagram icon_add icon_arrow-button icon_calculator icon_check icon_close icon_delete icon_download icon_faq-close icon_faq-open icon_info icon_input-select icon_marker-googlemaps icon_marker icon_phone icon_play-button icon_search icon_tree logo_footer logo_menu TON-CO2 arrow-left-carousel arrow-right-carousel