Ervaren fondsenwerver en relatiebeheerder  

36 uur

Ben jij op zoek naar een commerciële en maatschappelijk relevante functie op het snijvlak van duurzaam ondernemen, klimaat en bosbouw? Heb jij ervaring in het bedrijfsleven en/of de non-profit sector en wil jij met jouw commerciële talent en enthousiasme bijdragen aan meer bos in de wereld? Dan ben jij de fondsenwerver waar we naar op zoek zijn.

View vacancy

Stagiair(e) communicatie

24 - 32 uur

Ben je op zoek naar een stage waarmee je de wereld een stuk groener kunt maken? Volg je een opleiding op het gebied van communicatie en / of (online) media? En zit je boordevol ideeën hoe je via social media de rest van de wereld kunt overtuigen om bomen te planten en CO2 te compenseren? Kom stage lopen bij Trees for All! Wij zoeken vanaf begin 2021 een stagiair(e).

View vacancy
editicon twitter twitter linkedin linkedin facebook facebook instagram icon_add icon_arrow-button icon_calculator icon_check icon_close icon_delete icon_download icon_faq-close icon_faq-open icon_info icon_input-select icon_marker-googlemaps icon_marker icon_phone icon_play-button icon_search icon_tree logo_footer logo_menu TON-CO2 arrow-left-carousel arrow-right-carousel