Bedrijfsbospartner

Met een donatie van minimaal 2.500 bomen kun je bij ons bedrijfsbospartner worden. Trees for All plant bomen in Nederland en in het buitenland. We nodigen je graag samen met je medewerkers uit om jullie bedrijfsbos in Nederland te komen planten.

Een eigen bedrijfsbos realiseren?

Als bedrijfsbospartner lever je een tastbare bijdrage aan de wereld van morgen. Op onze jaarlijkse boomplantdag zijn medewerkers en relaties van onze bedrijfsbospartners van harte welkom om zelf het nieuwe bedrijfsbos aan te planten. Met de laarzen in de modder en een schop in de handen: een unieke ervaring die onderstreept dat jullie als bedrijf het klimaat en de natuur een warm hart toedragen!

Al onze bedrijfsbospartners krijgen een vermelding op onze website en een bewijs van donatie op naam. Op de plantlocatie van het bedrijfsbos in Nederland wordt jullie bedrijfsnaam ook vermeld. Ook kun je gebruikmaken van het logo van Trees for All en ander beschikbaar beeldmateriaal. De afspraken die we maken leggen we vast in een samenwerkingsovereenkomst.

Wat bieden we:

Wat vragen we:

Word bedrijfsbospartner

Partners in duurzaamheid

ASN Bank en Van Happen Containers zijn bedrijfsbospartner van Trees for All. Op de boomplantdag in Lelystad hebben zij nieuw bos geplant in het Hollandse Hout.

Meer weten?

Deze bedrijven hebben al een bedrijfsbos

editicon twitter twitter linkedin linkedin facebook facebook instagram icon_add icon_arrow-button icon_calculator icon_check icon_close icon_delete icon_download icon_faq-close icon_faq-open icon_info icon_input-select icon_marker-googlemaps icon_marker icon_phone icon_play-button icon_search icon_tree logo_footer logo_menu TON-CO2 arrow-left-carousel arrow-right-carousel