Earth Day

Verras je medewerkers of relaties op Earth Day met het groenste cadeau op aarde: een boom!

Het groenste cadeau op aarde voor jouw medewerkers of relaties

Wil je jouw medewerkers of relaties een duurzaam cadeau geven ter ere van Earth Day? Geef ze een boom cadeau! Een originele verrassing, waarmee je onze aarde iets teruggeeft op deze internationale Dag van de Aarde.

Wij planten de bomen namens jou via onze duurzame bosprojecten in Nederland en in het buitenland. Zo draag je bij een gezond klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor iedereen!

Geef een boom cadeau

  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Hoe werkt het?

icon-bos-2

1. Kies hoeveel bomen je per persoon wilt geven

Wij planten de helft van de bomen in Nederland en de andere helft in het buitenland.

icon-boeren

2. Kies je projecten

Kies in welke twee duurzame bosprojecten de bomen geplant worden.

icon-boom-cadeau

3. Personaliseer en geef

Vul een persoonlijk bericht in dat op het certificaat komt te staan en kies hoe je het cadeau wil geven: digitaal of door zelf te printen.

Een gepersonaliseerd certificaat

Als bewijs voor het planten van bomen ontvang je een certificaat met jouw bedrijfsnaam en de naam van de ontvanger erop. Voeg een persoonlijk bericht toe, print het certificaat uit op duurzaam papier of verstuur het direct per mail. Nog duurzamer!

Geef een boom cadeau

“Wij willen als organisatie concreet bijdragen aan een groene en gezonde aarde. Daarom hebben we al onze medewerkers een boom cadeau gegeven op Earth Day”

– Frank, CEO

Over Trees for All

Trees for All zet zich al ruim 20 jaar in voor een bosrijke wereld. Het is onze missie om wereldwijd bestaande bossen te herstellen en nieuwe bossen te planten. We planten bomen in Nederland en het buitenland en maken mensen bewust van het belang van bomen. We gaan daarbij voor brede impact. Onze duurzame bosprojecten dragen niet alleen bij aan een beter klimaat, maar zorgen ook voor meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. Zo investeren we samen met onze donateurs en partners in een groene en gezonde aarde voor iedereen.

plant_een_boom
Boomplantdag-bieslandse-bos
opmeer-ghana-bomen-planten
Vietnam-kustherstel
Oeganda_boer_nursery
Oeganda-bomenstekje
eekhoorn-in-boom
Costa-rica-jaguar
boomtop-bolivia
ArBolivia-Trees-for-All