De Vakbeurs Openbare Ruimte, voorheen Dag van de Openbare Ruimte, is in vijftien jaar gegroeid tot Nederlands grootste evenement op het gebied van ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van buitenruimte. Jaarlijks komen zo’n achtduizend openbare ruimte professionals bij elkaar in de Jaarbeurs.

Benieuwd hoe uw bedrijf kan helpen om de wereld weer groener te maken? Tijdens de vakbeursdagen kan bos gedoneerd worden aan Trees for All (stand 2.3.27), een goed doel dat sinds 1999 wereldwijd bomen plant. Expoproof, de organisator van deze beurs gaat u voor met een startdonatie van 600 bomen, waarmee gespaard wordt voor het ‘vakbeursbos’. De bomen zullen in Houten geplant worden en in Bolivia. Doet u ook mee? Kom naar de stand van Trees for All!

Trees for All plant bossen wereldwijd om te zorgen voor een gezonde aarde. Dat doen we met donaties van bedrijven, organisaties en particulieren. Stichting Trees for All is opgericht in 1999 en heeft het CBF-keurmerk voor goede doelen. Met uw bijdrage gaan we verdere opwarming van de aarde tegen, herstellen we natuur en verbeteren de leefomstandigheden van mensen in ontwikkelingslanden.

Hoe doet u mee? Kom naar de stand van Trees for All en geef uw donatie door. Uw donatie is BTW -vrij en fiscaal te verrekenen. Wilt u partner worden van Trees for All? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Wat krijgt u voor uw donatie? U ontvangt een digitaal certificaat op (bedrijfs-)naam die u kunt delen met uw medewerkers en klanten. Bedrijven of organisaties die een donatie doen van meer dan 500 euro worden vermeld op de website van Trees for All en gedeeld in sociale media.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact op met onze adviseur duurzame bedrijfsontwikkeling Annet van Eerden, Annet.van.eerden@treesforall.nl  tel 06 3839 5604

 

Vakbeurs Openbare Ruimte vindt plaats op 26-27 september 2018 in Jaarbeurs Utrecht

U vindt Trees for All bij standnummer 2.3.27