Per 14 mei verhuizen wij van Arnhem naar Utrecht. Na 20 jaar gehuisvest te zijn geweest in Arnhem, is het tijd voor een nieuwe stap! In Utrecht delen wij samen met creatief bureau True Ideas een kantoorruimte in de Pastoe Fabriek. Een prachtige open werkplek met industriële look, waar het bruist van de creativiteit & energie.

Simone Groenendijk, directeur Trees for All: “De afgelopen jaren hebben we als stichting een flinke groei doorgemaakt. We zien een toenemende belangstelling voor het planten van bomen in de strijd tegen klimaatverandering. Inmiddels worden we in onze missie gesteund door duizenden mensen en werken we samen met ruim driehonderd bedrijven. Daarom kiezen we voor Utrecht, zodat we elkaar op een centrale plek in het land kunnen ontmoeten. Bij True Ideas hebben we een inspirerende plek gevonden, mét mogelijkheden om verder te groeien. En we kijken uit naar een mooie samenwerking met onze nieuwe ‘buren’.”

“True Ideas zet haar creativiteit in voor een betere wereld. Dit doen we in samenwerking met impactvolle organisaties. Dus is het heel fijn dat we Trees for All mogen verwelkomen als buur en als partner met het oog op een groenere wereld”, aldus Elwira Stuur, managing director bij True Ideas.

Nieuw adres

Uiteraard is ons kantoor uitstekend met openbaar vervoer bereikbaar. Het is op fietsafstand van Utrecht Centraal en op loopafstand van station Vaartsche Rijn. Nieuwsgierig? Je bent van harte welkom voor een kop koffie, als de omstandigheden dat weer toelaten!

Ons nieuwe adres is:
Trees for All
De Pastoe Fabriek
Rotsoord 3a
3523 CL Utrecht