Projectaanvraag buitenland

Trees for All werft fondsen voor duurzame herbebossingsprojecten in Europa, Azië, Afrika en Latijns-Amerika. De projecten die wij steunen, kunnen worden gerealiseerd dankzij particuliere en zakelijke donaties. Wij selecteren onze (bos)projecten aan de hand van diverse criteria waarbij duurzame aanplant en beheer, klimaatverbetering, biodiversiteit en sociaaleconomische impact centraal staan.

Alle projecten die we steunen worden uitgebreid getoetst en beoordeeld voordat we van start gaan. Wanneer projecten zijn goedgekeurd door het bestuur, wordt een samenwerkingsovereenkomst getekend waarin de wederzijdse afspraken worden vastgelegd. Wij gaan graag een samenwerking aan voor langere termijn, omdat we geloven in duurzame relaties en projecten. Ofwel: we willen niet alleen bomen planten, maar met elkaar toekomstbestendige bossen creëren en behouden.

Jouw projectaanvraag

Om je op weg te helpen bij jouw aanvraag hebben we al onze uitgangspunten op een rij gezet en een aanvraagformulier gemaakt. Zo weet je precies waar jouw aanvraag aan moet voldoen en hoe we het project beoordelen. Let wel: ook al voldoet jouw project aan alle criteria, we kunnen niet garanderen dat we financiële ondersteuning kunnen geven. We zijn geen vermogensfonds, maar een fondsenwervende organisatie. Op het moment dat wij een samenwerking aangaan met een projectpartner dan doen we dat meestal op basis van voorfinanciering. Hiervoor maken wij een inschatting van de verwachte donaties en dus de haalbaarheid van het project.

Laten we kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Lees eerst goed onze criteria en vul dan ons online aanvraagformulier in.

Vragen

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze manager internationale projecten: jeroen.van.der.horst@treesforall.nl

editicon twitter twitter linkedin linkedin facebook facebook instagram icon_add icon_arrow-button icon_calculator icon_check icon_close icon_delete icon_download icon_faq-close icon_faq-open icon_info icon_input-select icon_marker-googlemaps icon_marker icon_phone icon_play-button icon_search icon_tree logo_footer logo_menu TON-CO2 arrow-left-carousel arrow-right-carousel