Alle projecten

Park 21

Park 21 creëert een nieuwe bestemming, waar stad en land elkaar ontmoeten.

Doneer

Een nieuw bos in Haarlemmermeer

Met een oppervlakte van maar liefst 1.000 hectare, is Park 21 hét groene, recreatieve centrum van de polder en een aantrekkelijke bestemming.

Soort donatie?

Hoeveel bomen wil jij laten planten?

Natuurlijk gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens. Wil je weten hoe we dit doen? Bekijk onze privacyverklaring.

Het project

Vanaf 2015 heeft Trees for All samengewerkt met Staatsbosbeheer en de Nationale Boomfeestdag om in de gemeente Haarlemmermeer met het nieuwe Park 21 meer bos in Nederland te realiseren.

Park 21 creëert een nieuwe bestemming, waar stad en land elkaar ontmoeten. Met een oppervlakte van maar liefst 1.000 hectare, is Park 21 hét groene, recreatieve centrum van de polder en een aantrekkelijke bestemming. Het is een metropolitaans park, bedoeld voor intensief én veelzijdig gebruik.

In november 2015 is de eerste bijdrage van 3.500 bomen gedoneerd en in de grond gestoken door bedrijven Wessanen Benelux, Gomes en Kiehl’s 1851. Bekijk hier meer informatie over Park 21.

Status
  • Afgerond

Samenwerking

Het project is gerealiseerd vanuit het Nationale Bossenfonds, een initiatief van Trees for All, Staatsbosbeheer en de Nationale Boomfeestdag.

Park 21 creëert een nieuwe bestemming, waar stad en land elkaar ontmoeten.

2136 Hoofddorp, Nederland

De projecten van Trees for All dragen bij aan het realiseren van meerdere Sustainable Development Goals

editicon twitter twitter linkedin linkedin facebook facebook instagram icon_add icon_arrow-button icon_calculator icon_check icon_close icon_delete icon_download icon_faq-close icon_faq-open icon_info icon_input-select icon_marker-googlemaps icon_marker icon_phone icon_play-button icon_search icon_tree logo_footer logo_menu TON-CO2 arrow-left-carousel arrow-right-carousel