15 juni 2018

Plant bomen tijdens het Green Weekend van Kees Smit Tuinmeubelen!

Nieuwsoverzicht
Kees Smit Tuinmeubelen
Green Weekend

Tijdens het Green Weekend van Kees Smit Tuinmeubelen van 22 juni t/m 24 juni kun je met je aankoop een bijdrage leveren aan een duurzame wereld. Voor elke order van minimaal € 750,- worden twee bomen geplant via het 1-2-Tree project van Trees for All. De bomen worden geplant in Nederland en in Bolivia en worden daar duurzaam beheerd.

De actie geldt voor zowel orders die via de webshop van Kees Smit Tuinmeubelen worden gedaan als voor orders in de Experience Stores XXL te Amersfoort en Almelo.

Duurzaamheid

Kees Smit Tuinmeubelen heeft ook op andere momenten oog voor duurzaamheid. Zo is het hout dat naar Nederland komt voor de productie van de tuinmeubelen, voorzien van een FLEGT-vergunning. Deze regeling zorgt ervoor dat alleen legaal gekapt hout geïmporteerd wordt door de Europese Unie.

editicon twitter twitter linkedin linkedin facebook facebook instagram icon_add icon_arrow-button icon_calculator icon_check icon_close icon_delete icon_download icon_faq-close icon_faq-open icon_info icon_input-select icon_marker-googlemaps icon_marker icon_phone icon_play-button icon_search icon_tree logo_footer logo_menu TON-CO2 arrow-left-carousel arrow-right-carousel