18 november 2018

Nissan compenseert CO2 bij wintercheck

Nieuwsoverzicht
Nissan wintercontrole

Onze nieuwe partner Nissan Benelux komt in de winter met een warme actie: Voor alle Nissanrijders die bij de Nissandealer hun auto een wintercheck geven wordt de CO2-uitstoot van de rit naar de dealer gecompenseerd. Nissan Benelux compenseert deze CO2 in ons bosproject in Oeganda.

Bomen halen CO2 uit de lucht en leggen koolstof vast in de stam, takken en wortels. De CO2 vastlegging in ons project is VCS en CCB gecertificeerd en het bos wordt duurzaam beheerd. Klanten van Nissan ontvangen bij het ophalen van hun auto een bewijs van compensatie.

De actie loopt van 24 november tot en met 31 januari 2019 en geldt voor Nissan Nederland en België. Kijk hier voor meer informatie over de actie.

editicon twitter twitter linkedin linkedin facebook facebook instagram icon_add icon_arrow-button icon_calculator icon_check icon_close icon_delete icon_download icon_faq-close icon_faq-open icon_info icon_input-select icon_marker-googlemaps icon_marker icon_phone icon_play-button icon_search icon_tree logo_footer logo_menu TON-CO2 arrow-left-carousel arrow-right-carousel