25 september 2019

Meer dan 50 organisaties verenigen zich voor het klimaat

Nieuwsoverzicht
Boom in het Waalse bos

52 goededoelenorganisaties, stichtingen en verenigingen uiten in de verklaring ‘Het klimaat is van iedereen’ hun zorg over de gevaren van klimaatverandering voor alles en iedereen. Zij roepen op tot urgente actie en ondersteunen de Klimaatstaking aanstaande vrijdag 27 september in Den Haag. Ook Trees for All heeft de verklaring ondertekend.

Trees for All zet zich al 20 jaar in voor het klimaat door bomen te planten en CO2 te compenseren. We vinden het heel bijzonder om te zien dat zoveel organisaties nu samen één geluid laten horen. Uiteraard ondersteunen wij alle jongeren die in actie komen voor het klimaat tijdens de klimaatstakingen in Nederland maar ook wereldwijd.

Het klimaat is van iedereen

editicon twitter twitter linkedin linkedin facebook facebook instagram icon_add icon_arrow-button icon_calculator icon_check icon_close icon_delete icon_download icon_faq-close icon_faq-open icon_info icon_input-select icon_marker-googlemaps icon_marker icon_phone icon_play-button icon_search icon_tree logo_footer logo_menu TON-CO2 arrow-left-carousel arrow-right-carousel