Roos is 31 jaar en woont in Amsterdam Oud-West. Naast haar werk bij Trees for All heeft ze een coaching praktijk en volgt ze een opleiding voor Integratieve Counseling. Dat is een perfecte combinatie voor haar, omdat ze heel blij wordt van het begeleiden van mensen en hen helpen groeien én ze samen met collega’s kan werken aan een groene missie. In haar vrije tijd geniet ze van wandelen in de natuur, koken en een goed glas wijn met vrienden en familie.

Wat doe je bij Trees for All?

Bij Trees for All ben ik, samen met Jacqueline, Office manager. Zo zijn we verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van alles op kantoor, het organiseren van evenementen zoals de boomplantdagen en zijn we de contactpersonen van onze productpartners.

Waarom ben je bij Trees for All gaan werken?

Ik heb er heel bewust voor gekozen om te werken in de duurzaamheidsector en het liefst voor een non-profit organisatie. Heel graag draag ik bij aan het doorgeven van een gezonde en groene aarde. Ik word dan ook ontzettend blij van iedere extra boom die we kunnen planten!

Wat is je favoriete bos?

Ik ben gek op verschillende bossen en stukken natuur, dus lastig om een specifiek bos te noemen. Wekelijks loop ik hard in het Amsterdamse bos, daar kan ik op de fiets naartoe. Daarnaast wandel ik graag in de Waterleidingduinen en op de Veluwe.

“Ik draag heel graag bij aan het doorgeven van een gezonde en groene aarde. Ik word dan ook ontzettend blij van iedere extra boom die we kunnen planten!”

Met Roos in het team van Trees for All maken we de wereld nóg groener. Maak ook kennis met onze andere collega’s Gijs, Jacqueline, Jeroen, Rik en Annelotte.