Maak kennis met team Trees for All – Jacqueline van den Berg

13 september 2021

Jacqueline is 50 jaar, getrouwd en heeft een dochter van 13 en een zoon van 11. Ze sport 5x per week en doet dan het liefste aan crossfit en kickboksen. Maar hardlopen doet ze in het ‘mooi-weer-seizoen’ ook graag. Verder houdt ze heel erg van leuke dingen doen en mooie herinneringen maken. Denk daarbij aan dagjes weg, lekker op vakantie en gezellig afspreken met familie en vrienden. Werken met passie en plezier valt overigens ook onder leuke dingen doen!

Wat doe je bij Trees for All?

Ik ben, samen met Roos als duo partner, Office manager. Dat betekent het hele reilen en zeilen op kantoor managen, het ondersteunen van de relatiemanagers én het organiseren van de events zoals de boomplantdagen. Trees for All groeit snel dus het aantal te organiseren events neemt ook flink toe. Geweldig om met de diverse bedrijfspartners straks in de klei te staan om hun gedoneerde bomen te planten!

Waarom ben je bij Trees for All gaan werken?

Er kwam een echte regelfunctie beschikbaar waarbij ik mijn liefde en skills voor organiseren en ontzorgen perfect kan inzetten. Dat samen met de prachtige missie van Trees for All om de aarde groener te maken en zo bij te dragen aan een beter klimaat, is voor mij een super mooie combinatie. Geweldig om daar aan bij te kunnen dragen.

Wat is je favoriete bos?

Het Amsterdamse Bos. Toen ik nog in Amsterdam woonde was dat mijn favoriete hang-outplek. Om te wandelen, te picknicken, naar het openluchttheater te gaan, te sporten, met de (toen nog kleine) kids naar de geitenboerderij… noem maar op. Het Amsterdamse Bos is zo leuk en lekker dichtbij als je in de stad woont. Nu kom ik er nog maar weinig en ben ik meer te vinden op de Hilversumse hei die zowat aan mijn achtertuin grenst.

“Bij Trees for All kan ik mijn liefde en skills voor organiseren en ontzorgen perfect inzetten. Dat samen met de prachtige missie om de aarde groener te maken en zo bij te dragen aan een beter klimaat, is voor mij een super mooie combinatie.”

Met Jacqueline in het team van Trees for All maken we de wereld nóg groener. Maak ook kennis met onze andere collega’s Gijs, Roos, Jeroen, Rik en Annelotte.