Gijs is 25 jaar en woont in Nijmegen. Na kennis gemaakt te hebben met verschillende sectoren in binnen- en buitenland, heeft hij zijn passie gevonden in Bos- en Natuurbeheer. In zijn vrije tijd is hij het liefst buiten, zo sport hij veel en is hij van plan om de natuur te gaan fotograferen.

Wat doe je bij Trees for All?

Bij Trees for All werk ik als junior programmamanager. Dit betekent dat ik inhoudelijk betrokken ben bij zowel onze Nederlandse als internationale projecten.

Waarom ben je bij Trees for All gaan werken?

De gevolgen van ontbossing zijn gigantisch, niet alleen voor ons klimaat maar ook voor de biodiversiteit. Het aanplanten en herstellen van bossen is daarom van groot belang. Om hier samen met een groep enthousiaste collega’s, donateurs en projectpartners aan bij te dragen is geweldig. Zo kan ik mijn passie voor de natuur combineren met een positieve maatschappelijke impact!

Wat is je favoriete bos?

In Nederland zijn de ooibossen langs de Waal mijn favoriet. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de ooibossen in de Millingerwaard. In het buitenland hebben de tropische regenwouden van Virunga National Park een grote indruk op mij achtergelaten. Niet alleen vanwege de berggorilla’s, maar ook door de enorme uitdagingen waar het park mee te kampen heeft.

“De gevolgen van ontbossing zijn gigantisch, niet alleen voor ons klimaat maar ook voor de biodiversiteit. Bij Trees for All kan ik mijn passie voor de natuur combineren met een positieve maatschappelijke impact!”

Met Gijs in het team van Trees for All maken we de wereld nóg groener. Maak ook kennis met onze andere collega’s Jacqueline, Roos, Jeroen, Rik en Annelotte.