Annelotte Matser – Online marketeer

Annelotte komt uit de bedrijfswereld, maar heeft er bewust voor gekozen om zich in te zetten voor de non-profit sector. Ze woont in Utrecht, dus dat betekent (post-corona) op de fiets naar het kantoor van Trees for All. In haar vrije tijd fietst Annelotte ook graag – ze vindt het heerlijk om op de racefiets over de Utrechtse Heuvelrug of langs de Vecht te touren.

Waarom ben je bij Trees for All gaan werken?

“Hoewel ik het in mijn commerciële marketingrollen vóór Trees for All ook altijd naar mijn zin heb gehad, merk ik dat werken voor een goed doel voor mij een extra dimensie toevoegt. Mij dagelijks in mogen zetten voor een mooiere en groenere wereld maakt dat ik extra gemotiveerd ben om van Trees for All een (nog groter) succes te maken. En dat voelt goed!”

Wat ga je precies bij Trees for All doen?

“Ik ben de online marketeer van Trees for All. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor de doorontwikkeling van de website, het opzetten van online campagnes en voor het beheer van de verschillende online marketing kanalen. Een brede rol met ontzettend veel (online) kansen, dus een feestje om dit werk elke dag te mogen doen!”

Wat is je favoriete bos?

“Mijn favoriete bos? Lastig – ik vind veel bossen prachtig. Ik ben opgegroeid in de bosrijke Achterhoek en vind de bossen rondom kasteel Hackfort en huis Verwolde erg mooi. In de provincie Utrecht zijn de Kaapse bossen mijn favoriet.”

 

“Het fijne aan bossen vind ik dat ze elk jaargetijde mooi zijn om te bezoeken.” – Annelotte

 

Met Annelotte in het team van Trees van All maken we de wereld nóg groener. Ontmoet ook onze andere collega’s Rik en Jeroen.