20 november 2018

Klanten van Drukwerkdeal.nl doneren bomen

Nieuwsoverzicht
Milieuvrienden

Deelnemers aan het loyaliteitsprogramma ‘Gewoon Sparen!’ van Drukwerkdeal.nl hebben het afgelopen jaar 589 bomen gedoneerd via Trees for All. Drukwerkdeal.nl is als grootste internetdrukker volop bezig met het verduurzamen van zijn materialen en processen. Daarbij gaat het voornamelijk om het aanbieden van bijvoorbeeld flyers en visitekaartjes op FSC-gecertificeerd papier, maar bijvoorbeeld ook om verzendverpakkingen van gerecycled karton. Facturatie richting klanten gaat bij Drukwerkdeal.nl 100% via e-mail.

De betrokkenheid van klanten is voor Drukwerkdeal.nl een teken dat deze de uitgangspunten van Trees for All – mens, milieu en meerwaarde – waarderen. Een donatie binnen het loyaliteitsprogramma is een bewuste keuze: klanten kunnen bijvoorbeeld ook kiezen voor volumekortingen.

editicon twitter twitter linkedin linkedin facebook facebook instagram icon_add icon_arrow-button icon_calculator icon_check icon_close icon_delete icon_download icon_faq-close icon_faq-open icon_info icon_input-select icon_marker-googlemaps icon_marker icon_phone icon_play-button icon_search icon_tree logo_footer logo_menu TON-CO2 arrow-left-carousel arrow-right-carousel