Green Friday

Ook dit jaar maken wij weer van Black Friday, Green Friday. Hoe we dat doen? We roepen iedereen op om op Groen te gaan. Dat betekent géén kortingsacties aanbieden, maar bomen planten met ons. Al ruim 350 merken en bedrijven doen mee. En als consument kun je natuurlijk ook meedoen. Zo wordt de Green Friday beweging steeds groter! Ga jij ook op Groen?

Black Friday is de dag waarop we massaal de winkelstraten en webshops bestormen op zoek naar de beste deals. Kopen om het kopen. Impuls gedreven aankopen dus. Hiermee zet Black Friday aan tot overconsumptie. Dit heeft een enorme impact op onze aarde, zoals uitputting van onze natuurlijke bronnen, vervuiling en oceanen vol plastic. Goed voor het milieu? Absoluut niet. Dat gaan we anders doen!

Wat is Green Friday?

Bij Trees for All geven we liever terug aan de aarde. Daarom maken wij op 26 november van Black Friday, Green Friday. Hiermee moedigen we consumenten en bedrijven aan om te investeren in een groenere planeet. En we zetten de zwartste dag van het jaar op Groen door samen zoveel mogelijk bomen te planten. Het doel? Met z’n allen in totaal 50.000 bomen planten.

Plant nu een boom!

Kies voor Green Friday in plaats van Black Friday en plant nu bomen met ons! Kies hiernaast hoeveel bomen je wilt planten. We planten de bomen in Nederland en Vietnam. Ga jij ook op Groen?

Plant bomen voor Green Friday

Wil je als bedrijf Green Friday bomen planten? Klik dan hier.

Plant jouw Green Friday bomen

  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Bedrijven: doe mee met Green Friday!

Wil jij als bedrijf bomen planten voor Green Friday? Klik dan hier.

Al ruim 350 merken en bedrijven doen mee aan Green Friday. Een fantastisch aantal! Onderaan deze pagina zie je wie er allemaal meedoen. Wil jij je ook nog aansluiten bij de Green Friday beweging? Kijk op www.greenfriday.nl en meld je aan. Samen zetten we ons in voor een groene en gezonde aarde.

DEF voorbeeld certificaten voor website

Ontvang een gepersonaliseerd certificaat

Door bomen te planten, maak je samen met ons van Black Friday, Green Friday. Als bewijs van donatie ontvang je een certificaat met jouw naam en het statement ‘Ik ga op Groen’ erop. Deel dit certificaat op social media en laat zien dat je kiest voor Green Friday!

Plant een boom

Waar gaat jouw donatie heen?

Wij planten de helft van de bomen in Drenthe en de andere helft in Vietnam. Dat is een bewuste keuze. Klimaatverandering is immers een wereldwijd probleem en de gevolgen zijn overal voelbaar. Daarom planten wij wereldwijd bomen via duurzame herbebossingsprojecten. Zo dragen we bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezondere leefomstandigheden.

Bekijk onze projecten
Etalage met paradeboom 16 november
TfA-bomen-planten
boom-planten-schop
Overijssel
Vietnam-kustherstel

Dit zijn onze Green Friday Partners in 2021