Aanstaande vrijdag is het Black Friday, het zal je vast niet ontgaan zijn. Een dag die wereldwijd in het teken staat van consumeren met korting. Vanuit Trees for All willen we een tegengeluid geven. Zullen we samen deze zwarte vrijdag GROEN maken?

Wat kan ik doen

1. Plant een boom. Voor €12,50 planten we 1 boom in Nederland en 1 boom in één van onze buitenlandse bosprojecten #1-2-Tree. Je ontvangt een certificaat van jouw boomdonatie in je mailbox.

2. Bereken en compenseer je CO2-uitstoot. Van de auto- of vliegreis die je vrijdag maakt, de energie die je verbruikt of het papier dat je print. In onze CO2-calculator bereken je hoeveel CO2 je hiermee uitgestoten hebt en wat het kost om dit te compenseren.

3. Doneer jouw korting aan Trees for All en steun onze bosprojecten. Je kunt ook een vrije donatie aan ons doen en hiermee zelf de hoogte van je bijdrage bepalen!

4. Verzin een eigen groene actie en deel deze op Instagram met #GreenFriday. Dit initiatief is van onze partner Dille & Kamille die in het kader van Green Friday 1000m2 bomen plant via Trees for All.

Doe je mee?