Een symbolisch cadeau voor je geliefde

Ben je op zoek naar een cadeau dat blijvende indruk maakt op je geliefde? Verras hem of haar met het groenste cadeau op aarde.

Verras je geliefde met het groenste cadeau op aarde

Ben je op zoek naar een cadeau dat blijvende indruk maakt op je geliefde? Verras hem of haar met het groenste cadeau op aarde: geef een boom!

Bomen zorgen voor een gezonde en leefbare wereld. Vier de liefde en het leven met een boom!

“Een beter cadeau dan een boom is er niet. Het is niet alleen duurzaam, maar het past ook perfect bij mijn geliefde die van bomen en het bos houdt!” – Wessel

Geef een boom cadeau

dit veld is verplicht.
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in
  • Voer een aantal in

Geef een gepersonaliseerd cadeau

Jouw naam en de naam van je geliefde komen op het certificaat te staan. En je kunt een persoonlijk bericht toevoegen. Print het certificaat uit op duurzaam papier of verstuur per mail. Nog duurzamer!

Geef een boom cadeau

Over Trees for All

Trees for All zet zich al ruim 20 jaar in voor een bosrijke wereld. Het is onze missie om wereldwijd bestaande bossen te herstellen en nieuwe bossen te planten. We planten bomen in Nederland en het buitenland en maken mensen bewust van het belang van bomen. We gaan daarbij voor brede impact. Onze duurzame bosprojecten dragen niet alleen bij aan een gezond klimaat, maar zorgen ook voor meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden. Zo investeren we samen met onze donateurs en partners in een groene en gezonde aarde voor iedereen.

boom-liefde
apen-in-boom
`plant_een_boom
boom-planten-schop
Bieslandse-bos-jonge-boompjes
Oeganda-bomenstekje
opmeer-ghana-bomen-planten
Vietnam-kustherstel
koffieoogst-bolivia
Bieslandse-bos-vlinder
Costa-rica-jaguar
eekhoorn-in-boom