16 December 2018

Trees for All partner van Klimaatplein

Newsoverview
Klimaatplein

Het online platform Klimaatplein.com wordt maandelijks door ruim 20.000 organisaties geraadpleegd die de eigen CO2-voetafdruk willen verkleinen. Dat kan door bijvoorbeeld op stroom, gas en brandstoffen te besparen of door duurzame bronnen te gebruiken. Ook voor het restant aan CO2-uitstoot kunnen bedrijven verantwoordelijkheid nemen met behulp van CO2-compensatie. Het Klimaatplein toont de mogelijkheden en de voorbeelden en koppelt ondernemers aan partners met wie dit is uit te voeren. Zo dragen het Klimaatplein, haar partners en de bezoekers bij aan minder opwarming van de aarde.

Trees for All is vanaf heden zichtbaar op het Klimaatplein met diensten die invulling geven aan de duurzame energie- en klimaatdoelen van Nederlandse bedrijven.

editicon twitter twitter linkedin linkedin facebook facebook instagram icon_add icon_arrow-button icon_calculator icon_check icon_close icon_delete icon_download icon_faq-close icon_faq-open icon_info icon_input-select icon_marker-googlemaps icon_marker icon_phone icon_play-button icon_search icon_tree logo_footer logo_menu TON-CO2 arrow-left-carousel arrow-right-carousel