Moederdag boom cadeau

Een groen moederdagcadeau

Geef je moeder een cadeau dat blijft groeien

Moeders en bomen hebben eigenlijk veel overeenkomsten: ze geven ons leven, beschermen ons en maken ons blijer. Geef je moeder dit jaar een cadeau voor het leven: plant een boom!

Bomen zijn een thuis voor verschillende diersoorten. Ze geven niet alleen voedsel en zuurstof aan ons, maar ook aan de generaties ná ons. Een betekenisvoller cadeau voor Moederdag kun je niet bedenken, toch?

Review
"Mijn moeder is er altijd voor me. Daarom wilde ik haar een uniek cadeau geven, niet het zoveelste wenskaartje dat in de prullenbak verdwijnt. Haar eigen boom planten is veel mooier!"

Bart

Moederdag

Hoeveel bomen wil je jouw moeder cadeau geven?

Natuurlijk gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens. Wil je weten hoe we dit doen? Bekijk onze privacyverklaring.

Sloth-mother-tree
Moederdag-boom
Het cadeau aan je moeder

Een persoonlijk certificaat

Je kiest zelf hoeveel bomen je wilt planten. Jouw naam en de naam van jouw moeder komen op het certificaat te staan. Print het certificaat thuis zelf uit op duurzaam papier of verstuur het certificaat via de mail. Dat is nog duurzamer!

Geef een boom voor Moederdag

Over Trees for All

Bomen zijn hét middel tegen klimaatverandering. Trees for All plant bomen in Nederland en het buitenland en compenseert CO2-uitstoot via duurzame herbebossingsprojecten. Onze missie is om wereldwijd zoveel mogelijk nieuw bos te planten en bestaande bossen te herstellen. Zo dragen we bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden van de lokale bevolking in de landen waar we werken.

Moederdag

Hoeveel bomen wil je jouw moeder cadeau geven?

Natuurlijk gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens. Wil je weten hoe we dit doen? Bekijk onze privacyverklaring.

editicon twitter twitter linkedin linkedin facebook facebook instagram icon_add icon_arrow-button icon_calculator icon_check icon_close icon_delete icon_download icon_faq-close icon_faq-open icon_info icon_input-select icon_marker-googlemaps icon_marker icon_phone icon_play-button icon_search icon_tree logo_footer logo_menu TON-CO2 arrow-left-carousel arrow-right-carousel