Een groen kraamcadeau

Verwelkom een pasgeboren baby met een cadeau dat meegroeit

Wil je een betekenisvol kraamcadeau geven? Verras de ouders en het kindje dan met het grootste cadeau van de wereld: geef een boom!

Een boom staat symbool voor een gezonde en duurzame toekomst. Dat is nog eens een passend cadeau voor een nieuw leven, toch?

Review
"Eerlijk is eerlijk, we werden overladen met spullen na de geboorte van onze dochter. Een boom cadeau krijgen is echt een uniek cadeau, waarmee je iets wezenlijks toevoegt aan de wereld."

Julian

Geboorte

Hoeveel bomen wil je als kraamcadeau geven?

Natuurlijk gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens. Wil je weten hoe we dit doen? Bekijk onze privacyverklaring.

Het cadeau

Geef het certificaat cadeau

Jouw naam en de naam van de pasgeborene komen op het certificaat te staan. Print het certificaat thuis zelf uit op duurzaam papier of verstuur het certificaat via de mail. Dat is nog duurzamer!

Geef een Geboorteboom cadeau

Over Trees for All

Bomen zijn hét middel tegen klimaatverandering. Trees for All plant bomen in Nederland en het buitenland en compenseert CO2-uitstoot via duurzame herbebossingsprojecten. Onze missie is om wereldwijd zoveel mogelijk nieuw bos te planten en bestaande bossen te herstellen. Zo dragen we bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden van de lokale bevolking in de landen waar we werken.

Geboorte

Hoeveel bomen wil je als kraamcadeau geven?

Natuurlijk gaan wij zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens. Wil je weten hoe we dit doen? Bekijk onze privacyverklaring.

editicon twitter twitter linkedin linkedin facebook facebook instagram icon_add icon_arrow-button icon_calculator icon_check icon_close icon_delete icon_download icon_faq-close icon_faq-open icon_info icon_input-select icon_marker-googlemaps icon_marker icon_phone icon_play-button icon_search icon_tree logo_footer logo_menu TON-CO2 arrow-left-carousel arrow-right-carousel