Op 10 oktober is het Dag van de Duurzaamheid. Overal in Nederland zijn er die dag duurzame activiteiten en acties georganiseerd door bedrijven, particulieren, overheden en maatschappelijke organisaties.

 

Wilt u ook meedoen met de Dag van de Duurzaamheid en bent u op zoek naar concrete ideeën? Bij Trees for All kunt u bomen doneren of CO2 compenseren:

  • Doneer een boom per verkocht product of dienst, op 10 oktober, of in de week van 10 oktober.
  • Compenseer de CO2-uitstoot van uw reizen van het afgelopen jaar op 10 oktober. Bereken de uitstoot met onze calculator.
  • Start op 10 oktober met een spaaractie voor uw eigen bedrijfsbos, die u kunt bezegelen met een boomplantdag in Nederland.
  • Doneer een boom voor elke medewerker van uw bedrijf of organisatie.

Trees for All plant nieuw bos en herstelt beschadigd bos in haar projecten. Dit doen wij onder andere in Bolivia, Oeganda en Nederland. Belangrijk hierbij is dat de projecten voldoen aan de triple M: mens, milieu, meerwaarde. Onze projecten voldoen aan de eisen van de Gold Standard (Bolivia) en de Verified Carbon Standard (Oeganda). Lokaal leren de mensen hoe ze op een duurzame manier hun grond kunnen verbouwen zonder bestaand bos te kappen en worden ze getraind in het kweken en planten van nieuwe bomen. Bomen planten in Oeganda of Bolivia is dus goed voor mens, dier en milieu. Dus geef uzelf en onze planeet meer bos cadeau op 10 oktober.