6 juni 2018

Detroit Swindle compenseert nieuw album ‘High Life’

Nieuwsoverzicht
Vinyl

Het Amsterdamse DJ/producer duo Detroit Swindle heeft afgelopen week hun tweede studioalbum ‘High Life’ uitgegeven via hun eigen label Heist Recordings. In maart 2017 doken Lars Dales en Maarten Smeets voor een periode van 3 weken hun Amsterdamse studio in en legden ze de basis voor het album. Voor elk vinyl exemplaar dat wordt verkocht doneert Detroit Swindle 1 euro aan het bosproject in Bolivia van Trees for All.

Het album High Life is een mix van live en elektronische muziek, waarbij veel van het geïmproviseerde materiaal onbewerkt is gebleven om de live dynamiek te behouden. Detroit Swindle beschrijft hun nieuwe werk als: “een elektronisch album met een live-aanpak waarin onze liefde voor house, ambient en jazzy harmonische klanken samenkomen. Zeer geschikt voor in de clubs, maar ook een fijn album om thuis op te zetten.”

Kijk ook op www.detroitswindle.com

editicon twitter twitter linkedin linkedin facebook facebook instagram icon_add icon_arrow-button icon_calculator icon_check icon_close icon_delete icon_download icon_faq-close icon_faq-open icon_info icon_input-select icon_marker-googlemaps icon_marker icon_phone icon_play-button icon_search icon_tree logo_footer logo_menu TON-CO2 arrow-left-carousel arrow-right-carousel